Acasa Sport-AutoSport Revenirea în Ghencea a fost de bun augur pentru FCSB

Revenirea în Ghencea a fost de bun augur pentru FCSB

scris de Misu Andrei
111 Afisari

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.

SuperLiga Romania Fotbalcap-1

 

La revenirea sa în Ghencea, după opt ani, FCSB a obţinut victoria prin golul marcat de Andrea Compagno (67 – penalty), după un fault comis de mijlocaşul croat Lovro Cvek asupra italianului. FCSB a dominat prima repriză şi şi-a creat câteva ocazii bune de gol. Florinel Coman a tras la colţul scurt (4), dar portarul Răzvan Sava a respins. Din cornerul care a urmat acelaşi Coman a şutat cu efect la colţul lung, dar Sava a respins din nou.

CFR a avut şansa deschiderii scorului în min. 19, când Emmanuel Yeboah a şutat din afara careului, Ştefan Târnovanu a respins, Karlo Muhar a reluat, dar Târnovanu a deturnat mingea în bară.

Roş-albaştrii au avut şi două şuturi bune de la distanţă, dar Adrian Şut (21) şi Alexandru Pantea (31) nu au nimerit poarta.

Repriza secundă a fost mai echilibrată, dar cele două echipe nu şi-au mai creat faze clare de poartă, cu excepţia celei care a dus la deschiderea scorului. Fostul internaţional Adrian Ilie a dat lovitura de start. La meci au asistat 28.519 spectatori, potrivit organizatorilor, partida jucându-se cu casa închisă.

FCSB e lider cu maximum de puncte după patru etape. Cele două echipe s-au întâlnit de 71 de ori în principala competiţie internă, de 27 de ori s-au impus bucureştenii, de 19 ori au câştigat clujenii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate.

FC FCSB – FC CFR 1907 Cluj 1-0 (0-0), Stadion Steaua – Bucureşti

A marcat: Andrea Compagno (67 – penalty).

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)

Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Adrian Vornicu (Iaşi)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS