Acasa Sport-AutoSport Revista presei. FC Barcelona a cântat ca Pavarotti şi a dansat ca Pliseţkaia

Revista presei. FC Barcelona a cântat ca Pavarotti şi a dansat ca Pliseţkaia

scris de D.S.S.
2 afisari

Presa internaţională rivalizează în superlative, duminică, după al patrulea trofeu al Ligii Campionilor câştigat de FC Barcelona despre care scrie că pe Wembley „a cântat ca Luciano Pavarotti şi a dansat ca Maia Pliseţkaia”.

 

FC Barcelona

Sunt în legendă„, a titrat cotidianul catalan La Vanguardia, subliniinddemonstraţia de joc spectaculos” din meciul cu Manchester United, scor 3-1.

Cei mai buni „, este titlul din El Periodico, în timp ce Publico notează că „FC Barcelona sublimă câştigă al patrulea trofeu al Ligii Campionilor” şi scrie despre „A patra simfonie a lui Pep„.

Pentru El Pais, Barca a „atins cerul pe Wembley„, iar El Mundo titrează că „marea victorie a Barcelonei scoate în evidenţă vârsta de aur a fotbalului spaniol„. „Lumea fotbalului se uită la Spania cu invidie„, a mai notat cotidianul.

Campionii!”, titrat jurnalul sportiv catalan Mundo Deportivo, iar „Superbarca” este titlul din As.”Fotbalul spaniol rămâne în top„, scrie As, care subliniază că Manchester United a rezistat doar „zece minute” în faţa demonstraţiei jocului de pase al Barcelonei.

Pep Guardiola

Pep Guardiola

The Lionel King” este titlul englezilor de la Sunday Express, în timp ce News of the World scrie despre „Messiah„. Pentru Sunday Times, argentinianul este „King Messi„, în timp ce Mail on Sunday scrie despre un „Messi magician„.

În Franţa, L’Equipe prezintă o imagine al lui Messi celebrând golul şi scrie „Trop Beau” (Prea frumos), în timp ce Le Parisien titrează „Magistral Barcelona„.

ReMessi” este titlul din Corriere dello Sport, în timp ce La Stampa a titrat: „Messi şi Guardiola, stăpânii fotbalului jucat cu zâmbetul pe buze„. „Guardiola şi Messi, Mitul Barcelonei” subliniază Corriere Della Sera, în timp ce La Gazzetta dello Sport scrie despre „FantaBarça„.

Portughezii de la A Bola scrieu despre „Campionii Europei şi din altă lume„, iar Record titrează: „SuperBarça, campeón„.

Ruşii de la Sport-Express vor ca Pep Guardiola să rămână 25 de ani la FC Barcelona şi subliniază că, sâmbătă, pe Wembley, FC Barcelona „a cântat ca Luciano Pavarotti şi a dansat ca Maia Pliseţkaia„.

FC Barcelona a câştigat trofeul Ligii Campionilor, al patrulea din istoria clubului, după ce a învins, sâmbătă, pe Wembley, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia engleză Manchester United, în finala competiţiei. Golurile echipei spaniole au fost marcate de Pedro Rodriguez ’27, Messi ’54 şi Villa ’69, în timp ce pentru formaţia Manchester a punctat Rooney ’34.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult