Acasa Sport-AutoSport Rezultate Etapa a 25-a din Liga 1: CFR şi Dinamo au antrenori noi

Rezultate Etapa a 25-a din Liga 1: CFR şi Dinamo au antrenori noi

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Etapa a 25-a a Ligii naţionale a adus 2 înfrângeri ruşinoase pe propriul teren pentru primele clasate, care au dus la schimbarea tehnicienilor acestora.

Luni, 9 aprilie, s-au desfăşurat ultimele două meciuri ale etapei 25 a Ligii 1, care au confirmat încă o dată forma deosebită în care se află nou-promovata Concordia Chiajna şi creşterea de formă a campionei Oţelul Galaţi. Campionii en-titre de la Oţelul s-au impus cu 2-1 la Mioveni în faţa singurei echipe care este ca şi condamnată să joace din sezonul viitor la matineu, aflându-se la nu mai puţin de 15 puncte de primul loc salvator. Golurile gălăţenilor au fost marcate de fostul jucător al CFR-ului Didi, în vreme ce pentru echipa din Mioveni a înscris golul de onoare Claudiu Ionescu.

Concordia Chiajna a egalat Steaua pe primul loc într-un clasament al returului, în care nou-promovata a obţinut deja 17 puncte, cu 7 mai multe ca în întreg turul campionatului.

După ce a condus cu 2-0 la Braşov, prin golurile lui Krimov şi Filho, jucătorii Chiajnei s-au văzut egalaţi cu 5 minute de Braşov care au revenit prin Hadnagy şi Pedro Moutinho, însă numai pentru a pierde în prelungirile meciului prin golul aceluiaşi Filho. În etapa următoarea, revelaţia acestui retur, Concordia Chiajna va juca pe propriul teren un meci cu una din echipele care au dezamăgit cel mai mult în acest retur, campioana turului, Dinamo Bucureşti. Echipa din Ştefan cel Mare a urmat exemplul CFR-ului şi a renunţat marţi dimineaţa la antrenorul Liviu Ciobotariu, noul tehnician al câinilor fiind, italianul Dario Bonetti care a mai antrenat pe Dinamo în trecut. La revenirea în „Groapă”, Bonetti a anunţat, conform realitatea.net că „Dinamo face parte din inima mea, pot să lucrez şi gratis, dar pentru puţin timp. Dinamo are această posibilitate de a-şi atinge obiectivele lucrând cu umilinţă. Jucătorii trebuie să dea totul din ei, rezultatele trebuie să se amelioreze.”

Rezultatele etapei a 25-a:

FCM Târgu Mureş 1–0 Gaz Metan Mediaş

Voinţa Sibiu 3-0 FC Vaslui

Dinamo 1-3 Petrolul Ploieşti

CFR Cluj 0-5 Rapid

Astra Ploieşti 2-0 Pandurii Tg.Jiu

Ceahlăul Piatra Neamţ 1-1 „U” Cluj

Steaua 4-1 Sportul Studenţesc

FC Braşov 2-3 Concordia Chaijna

CS Mioveni 1-2 Oţelul Galaţi

Clasament Liga 1:

1          CFR Cluj                     51p

2          Dinamo Bucureşti         46p

3          Steaua Bucureşti           46p

4          Rapid Bucureşti          45p

5          FC Vaslui                     43p

6          Oţelul Galaţi                 42p

7          Universitatea Cluj         38p

8          Pandurii Târgu Jiu         36p

9          Astra Ploieşti                32p

10        Ceahlăul                       30p

11        FC Braşov                   29p

12        Gaz Metan Mediaş       28p

13        Voinţa Sibiu                  28p

14        FCM Târgu Mureş       27p

15        Concordia Chiajna        27p

16        Petrolul Ploieşti             25p

17        Sportul Studenţesc        25p

18        CS Mioveni                  12p

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult