Acasa Sport-AutoSport Rezultate Concursul României de Freestyle Kickboxing

Rezultate Concursul României de Freestyle Kickboxing

scris de G. D.
8 afisari

Sala sporturilor Romeo Imandi din Buzau a găzduit Concursul Romaniei de Freestyle Kickboxing sub sigla Federației Romane de Freestyle Kickboxing.

Rezultate Concursul României de Freestyle KickboxingCompetiția s-a adresat tuturor practicanților de arte marțiale și freestyle kickboxing din toate colțurile țării, indiferent de stilul practicat, dar și tuturor fanilor acestui sport. La acest eveniment au participat 17 cluburi și aproximativ 290 de sportivi, invitați de onoare fiind: Ticu PLACINTA, Președinte al Fundației pentru Tineret al Municipiului București și Sensei Ilie IONESCU, promotorul Kyokushin-ului în România.
Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc la ora 10.00, moment în care Shihan Adrian Dejanu, centură neagră 6 Dan, a prezentat toate cluburile participante și a dat startul competiției.
Sportivii participanți au putut lupta la următoarele categorii:
Probele de lupta (kumite): Freestyle Semi, Freestyle Light, Freestyle Kick, Freestyle K 1 Light, Freestyle K1 ;
—Secțiunea forme (kata): Individual Forms (Kata individual), Team Forms (Kata pe echipe),
Toate aceste categorii vor fi legiferate prin regulamentul Federației Române de Freestyle Kickboxing și susținute de către arbitri calificați. S-au decernat: medalii, diplome și Cupa Romaniei de Freestyle Kickboxing
Acest eveniment a fost un test premergător Campionatului Unificat de Freestyle Kickboxing WKA/WTKA care va avea loc in Spania in data de 03-08 Noiembrie 2015 si a Cupei Mondiale Judgement Day, care va avea loc în data de 21-22 Noiembrie 2015 la Sala Floreasca și va fi organizat de Federația Română de Freestyle Kickboxing în colaborare cu Fundația pentru Tineret al Municipiului București.

Rezultate Cupa Romaniei FRFK 23 mai 2015
Rezultate FREESTYLE K1
Rezultate MUAY THAI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult