Acasa Sport-AutoSport Rezultate CUPA MONDIALA JUDGEMENT DAY 2016

Rezultate CUPA MONDIALA JUDGEMENT DAY 2016

scris de C.P.
30 afisari

Federatia Romana de FREESTYLE KICKBOXING (FRFK) impreuna cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) si Clubul Sportiv JISSEN DO, au organizat in perioada 12 – 13 Noiembrie 2016, la Sala Sporturilor Concordia Chiajna, Cupa Mondiala Judgement Day editia a XII-a, la care au participat un numar de 800 de sportivi din 60 de cluburi reprezentand 8 tari, respectiv Anglia, Azerbaijan, Italia, Iran, Olanda, Republica Moldova, Bulgaria si Romania, ale caror performante au fost evaluate de 42 de arbitri internationali.

 

JUDGEMENT DAY 2016

JUDGEMENT DAY 2016

Deschiderea oficiala a Cupei Mondiale a debutat cu defilarea cluburilor. In cadrul ceremoniei de deschidere, Adrian Dejanu – Presedntele FRFK, a inmanat trofee arbitrilor, cupe si diplome antrenorilor, precum si diplome de recunostinta mai multor personalitati pentru suportul oferit in dezvoltarea Freestyle Kickboxing in Romania, – Valentin Margineanu, Vicepresedintele FTMB, Stefan Sandulache, director DSTMB, fondatorului Judgement Day-ului, Brian Beck, Omar Shtaya, Adrian Vasilache, presedinte FR Aikido Traditional, Ilie Ionescu, Presedinte KWF. 
Competitia s-a desfasurat pe 6 suprafete de lupta si un ring, la urmatoarele discipline: freestyle kickboxing, karate tradiţional, karate full contact, kobudo, nunchaku fight, total kombat şi muay thai, sportivii concurand sub semnul fair-play-ului de-a lungul celor 2 zile de concurs, si incantand publicul cu un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact.

In cadrul cupei mondiale a avut loc si demonstratia de nunchaku fight si mini competitia de judo adaptat, oferite de DOWN Judoka BEARS, cei 8 sportivi cu nevoi speciale primind pentru curajul si abnegatia lor medalii si diplome. Presedintele Asociatiei Down Bucuresti – Alexandru ZELKO – a multumit Federatiei Romane de Freestyle Kickboxing si Fundatiei pentru Tineret aMunicipiului Bucuresti pentru invitatie, sprijin, rabdare si implicare in aceasta frumoasa competitie.

Cluburile care s-au remarcat prin numarul mare de participanti au fost:

  1. CS Scorpions Iasi cu 26 sportivi;
  2. CS Criss Ryu – Buzau cu 23 sportivi;
  3. Federatia de K1 Amatori – Republica Moldova cu 20 sportivi.

    Rezultate CUPA MONDIALA JUDGEMENT DAY 2016

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult