Acasa Sport-AutoSport Rezultate Europa League, 23 aprilie 2015

Rezultate Europa League, 23 aprilie 2015

scris de C.P.
5 afisari

Sevilla, deţinătoarea trofeului, echipele italiene Napoli şi Fiorentina, precum şi surprinzătoarea formaţie ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk s-au calificat în semifinalele Europa League la fotbal, joi seara, după partidele din manşa secundă a sferturilor de finală.

UEFA Europa League: Rezultate complete de joi, 23 aprilie

UEFA Europa League: Rezultate complete de joi, 23 aprilie

Doi români se află în careul de aşi al competiţiei, portarul Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina) şi fundaşul Alexandru Vlad (Dnepr), dar ambii au fost doar rezerve în partidele de joi seara.

Sevilla a remizat cu Zenit, la Sankt Petersburg, 2-2, dar golul care a calificat-o în penultimul act al competiţiei a venit târziu, în minutul 85 (Gameiro).

Fiorentina a dispus cu 2-0 de Dinamo Kiev, după ce oaspeţii au evoluat în zece mai bine de o repriză. Gomez (43) şi Vargas (90+4) au marcat golurile echipei ”viola”.

Dnepr s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la FC Bruges, prin golul lui Şahov (82).

Napoli, care avea calificarea asigurată, după 4-1 în deplasare, a remizat acasă cu Wolfsburg, 2-2, după ce a încasat două goluri în trei minute.

Tragerea la sorți a partidelor din semifinalele UCL și UEL va avea loc vineri, 24 aprilie, de la ora 13:00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult