Acasa Sport-AutoSport Roland Garros: Finala dintre Nadal şi Djokovic a fost întreruptă

Roland Garros: Finala dintre Nadal şi Djokovic a fost întreruptă

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Finala turneului de la Roland Garros va continua luni, 11 iunie, începând cu ora 14, de la scorul de 2-1 la seturi pentru Rafael Nadal, după ce a fost întreruptă de două ori din cauza ploii.

Ploaia a intrerupt finala dintre Rafael Nadal si Novak Djokovic de la Roland Garros (foto:chron.com)

Finala de duminică a fost întreruptă de două ori din cauza ploii, prima dată în setul al doilea pe serviciul lui Djokovic la scorul de 5-3 pentru Nadal, iar a doua oară tot pe serviciul sârbului în setul 4, când acesta conducea cu 2-1 la game-uri. Rafael Nadal conduce cu 2-1 la seturi, însă după ce meciul a fost întrerupt pentru prima dată s-a observat un regres în jocul acestuia şi o motivaţie în plus pentru Novak Djokovic, care părea favorit să câştige şi setul al 4-lea şi să ducă meciul într-un set decisiv.

Deşi Djokovic a fost desemnat cap de serie numărul 1 al turneului de la Roland Garros, acesta a ajuns în premieră în acest an în finala turneului de la Paris, spre deosebire de adversarul său Nadal, care ar putea câştiga al 3-lea trofeu consecutiv şi al 7-lea din carieră, stabilind un nou record la turneul de zgură desfăşurat în capitala Franţei. În momentul de faţă, spaniolul în vârstă de doar 26 de ani se află la egalitate cu suedezul Björn Borg în clasamentul trofeelor Roland Garros, cu 6 titluri câştigate.

1 comentariu

juanyto 11-06-2012 - 13:38

vamoss rafaaaaaaaa batel iara de djokovic

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult