Acasa Sport-AutoSport Roland Garros: Irina Camelia Begu s-a calificat în turul al 2-lea

Roland Garros: Irina Camelia Begu s-a calificat în turul al 2-lea

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Numărul 58 WTA, Irina Camelia Begu, a câştigat partida cu reprezentanta Franţei, Aravane Rezai şi a devenit singura româncă calificată în turul 2 la Roland Garros.

Irina Camelia Begu s-a calificat in turul 2 la Roland Garros dupa o victorie in 3 seturi (foto:onlinesport.ro)

Irina Camelia Begu s-a impus în 3 seturi în faţa reprezentantei gazdelor, Aravane Rezai, situată pe poziţia a 130- a WTA. Românca a câştigat primul set cu 7-5, pierzându-l pe al doilea cu acelaşi scor, însă a obţinut victoria după prestaţia foarte bună din decisiv unde s-a impus cu 6-2.

Irina Camelia Begu o va întâlni în cel de-al doilea tur la Roland Garros, pe favorita numărul 23 a turneului, estonianca Kaia Kanepi care s-a impus în două seturi identice 6-3, 6-3 în faţa rusoaicei Alexandra Panova. O altă româncă, Alexandra Cadantu a disputat de asemenea marţi, meciul său din primul tur, însă aceasta nu a avut nici o şansă în faţa favoritei nr. 2 a competiţiei, Maria Sharapova care nu a pierdut nici un game şi a învins în două seturi 6-0, 6-0.

Românii, desi prezenţi într-un număr destul de numeros la turneul de Grand Slam din Franţa nu au reuşit să facă prea bjne faţă competiţiei. Singurul care a mai reuşit să se califice în turul al doilea al competiţiei fiind Adrian Ungur, care însă va avea o misiunea aproape imposibilă în acest tur în faţa favoritului nr. 3, elveţianul Roger Federer.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult