Acasa Sport-AutoSport Roland Garros: Maria Sharapova a câştigat finala cu Sara Errani

Roland Garros: Maria Sharapova a câştigat finala cu Sara Errani

scris de Laurentiu Banches
16 afisari

Maria Sharapova a câştigat ultimul trofeu de grand slam care îi lipsea din palmares, învingând-o în turneul de la Paris, pe italianca Sara Errani.

Maria Sharapova a castigat Roland Garros (foto:bleacherreport.com)

Rusoaica, acum în vârstă de 25 de ani, a reuşit să câştige finala de la Paris, disputată în compania capului de serie numărul 21 de la Roland Garros, Sara Errani, în 1 oră şi 29 de minute, în doar 2 seturi 6-3, 6 -2. Pentru Maria Sharapova, favorita numărul 2 a turneului de la Paris, acesta este cel de-al 4-lea titlu de grand slam după victoria de la Wimbledon din 2004, succesul din 2006 de la Australian Open şi trofeul câştigat la US Open în 2008.

Sportiva din Rusia va reveni după această victorie de la turneul de la Paris pe prima poziţie în clasamentul WTA şi îşi va adăuga 1.250.000 de euro în conturi. Deşi a fost învinsă de Sharapova în finală, Sara Errani va pleca cu un trofeu de la Roland Garros, ea reuşind să câştige vineri, 8 iunie, finala la dublu alături de compatriata Roberta Vinci, în 3 seturi 4-6, 6-4, 6-2, în faţa altor rusoaice, Maria Kirilenko şi Nadia Petrova. În afara de acest trofeu, italianca va pleca de la Roland Garros şi cu un cec de aproape 800.000 de euro pentru cele două performanţe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult