Acasa Sport-AutoSport Roland Garros: Monica Niculescu a ratat calificarea în turul al doilea

Roland Garros: Monica Niculescu a ratat calificarea în turul al doilea

scris de Laurentiu Banches
76 Afisari

Favorita numărul 32 a competiţiei de la Paris a cedat în 3 seturi un meci început cu dreptul şi s-a alăturat lungului şir de sportivi români eliminaţi.

Monica Niculescu a ratat calificarea in turul 2, dupa ce a castigat primul set la 0! (foto:mytex.ro)

Monica Niculescu a dominat-o în primul set pe oponenta sa, rusoaica Nina Bratchikova, câştigând cu 6-0, însă s-a văzut învinsă în următoarele două seturi scor identic 3-6. Astfel după cea de-a doua zile de Roland Garros, au mai rămas doar 3 români în competiţie, singurul calificat deja în actul al doilea fiind Adrian Ungur, care l-a învins în mod surprinzător pe David Nalbandian în 4 seturi, însă acesta va avea o misiune aproape imposibilă în turul al doilea în faţa elveţianului Roger Federer.

O misiune imposibilă pare să aibe şi Alexandra Cadantu, care va întâlni marţi, pe favorita numărul 2 a comepetiţiei, o altă rusoaică, Maria Sharapova, în timp ce o altă româncă, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe reprezentanta gazdelor Aravane Rezai. Până în prezent zgura de la Roland Garros pare să nu le priască românilor, având în vedere că duminică şi luni au mai fost eliminaţi Victori Hănescu, Edina Gallovits, Simona Halep şi Sorana Cârstea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS