Acasa Sport-AutoSport Roland Garros. Simona Halep – Samantha Stosur (live video)

Roland Garros. Simona Halep – Samantha Stosur (live video)

scris de Z.V.
33 afisari

Halep a întâlnit-o, duminică, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros pe australianca Samantha Stosur. Din cauza ploii, meciul a fost întrerupt, în momentul în care Halep conducea cu 5-3. Partida va fi reluată luni.
Meciul dintre Simona Halep şi Samantha Stosur se va relua luni.

Simona Halep - Samantha Stosur

Simona Halep – Samantha Stosur

Meciul a fost suspendat la 5-3 pentru Simona, din cauza ploii. Dacă precipitaţiile nu se vor opri în curând, partida va continua luni. Ultima oară când s-au întâlnit cele două, Halep s-a impus clar, la Madrid, în semifinalele acestei ediţii, cu 6-2, 6-0. De altfel, Simona a câştigat ultimele patru meciuri cu reprezentanta Australiei.

La fel ca în cazul lui Halep, cea mai bună performanţă a lui Sam la Roland Garros este o finală, pierdută de jucătoarea de 32 de ani, în 2010, în faţa Francescăi Schiavone.

Totuşi, Stosur se poate lăuda că se află printre singurele patru jucătoare care au învins-o pe Serena Williams într-o finală de Grand Slam (alături de Venus Williams, Maria Sharapova şi Angelique Kerber). Victoria Samanthei a venit în 2011, la US Open, 6-2, 6-3, fiind singurul succes într-un turneu major.

Roland Garros. Meciul dintre Simona Halep si Samantha Stosur poate fi urmarit live video stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult