Acasa Sport-AutoSport Roland Garros. Simona Halep – Tatjana Maria, scor 6-4, 6-3

Roland Garros. Simona Halep – Tatjana Maria, scor 6-4, 6-3

scris de Z.V.
12 afisari

Simona Halep, favorită nr. 3, s-a calificat joi în turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-3, într-o oră și 22 de minute pe germanca Tatjana Maria.

Simona Halep se pregătește de turul al doilea la Roland Garros. Joi, ea o va întâlni pe Tatjana Maria, numărul 102 în clasamentul WTA.

Simona Halep - Tatjana Maria

Simona Halep – Tatjana Maria

Va fi prima întâlnire la senioare între cele două, însă Halep știe la ce să se aștepte: Simona și jucătoarea din Germania au fost adversare la nivel de juniori.

„Am jucat cu ea atunci când eram la juniori, în Spania, la un 75k. Îmi aduc aminte că dă o mulțime de slice-uri sau că lovea numai slice-uri. Și are un forehand mai greu. Nu e ușor să joci cu cineva care mixează ritmul. Dar mă simt încrezătoare în picioarele mele, așa că o să alerg”, a spus Halep.

„Mă simt încrezatoare și cu loviturile mele. La antrenament, serviciul a fost cum trebuie. Așa că sunt gata să joc în turul urmator. N-am mai jucat de ani buni cu ea, așa că va fi o provocare pentru mine. E turul doi la French Open, așa că aștept și voi da totul”, a mai afirmat Halep.

Simona Halep o va întâlni, joi, în al treilea meci de pe terenul ”Suzanne-Lenglen”, pe germanca Tatjana Maria. Cel mai probabil, partida va începe în jurul orei 16:00, după încheierea întâlnirilor Alison van Uytvanck – Agnieszka Radwanska și Andy Murray – Martin Klizan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult