Acasa Sport-AutoSport Romȃnia calificatǎ la CE de handbal masculin U-18

Romȃnia calificatǎ la CE de handbal masculin U-18

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Naţionala de handbal masculin under 18 a României s-a calificat, ȋn seara de duminicǎ, 12 ianuarie, la turneul final al CE din 2014, după ce a învins reprezentativa Turciei.

Romȃnia calificatǎ la CE de handbal masculin U-18

Tricolorii sub 18 ani au învins Turcia cu scorul de 37-30 (20-12), după ce în primul meci al grupei, la Chiajna, au trecut de Armenia la scor, cu 51-9. Turcia a învins şi ea Armenia, sâmbătă, cu 57-11, astfel că în clasamentul grupei a 8-a, România a încheiat pe primul loc, cu 4 puncte, urmată de Turcia cu 2 şi de Armenia, cu 0 puncte.

Conform regulamentului, primele două clasate în grupele preliminare 1-6, formate din câte patru echipe, şi prima clasată din grupele 7-9, din care au făcut parte doar trei echipe, se califică la turneul final al CE din 2014, care va fi găzduit de Polonia în intervalul 14-24 august, potrivit mediafax. Echipa Poloniei este calificată direct, în calitate de naţiune organizatoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult