Acasa Sport-AutoSport România a câştigat 16 medalii de aur la Campionatul Mondial Unificat de Arte Marţiale

România a câştigat 16 medalii de aur la Campionatul Mondial Unificat de Arte Marţiale

scris de Ștefan Constantinescu
75 afisari

„Nu ne place să ne lăudăm, dar am dovedit încă o dată că suntem buni. Nu o spunem numai noi. Vorbesc rezultatele noastre, dar și faptul că am primit aprecieri de la șefii federațiilor partenere în WTKA.

România a câştigat 16 medalii de aur la Campionatul Mondial Unificat de Arte Marţiale

Unul din cele mai puternice campionate de profil din lume. Oricum, va anunț că începând de mâine sportivii noștri încep antrenamentele pentru competițiile internaționale din 2018. Nu este vorba numai despre actualii membri ai lotului nostru național, căci selecția se va încheia, ca de obicei, înaintea fiecărei competiții internaționale. Așadar, suntem cu ochii și pe noile talente. Revenind, să știți că nu există mândrie mai mare decât atunci când, în prezența a mii de sportivi din toată lumea, din difuzoare răsună imnul țării noastre”, a declarat Adrian Dejanu, președintele FRFK.

Delegația României s-a întors de la Campionatul Mondial Unificat, care s-a desfășurat în Italia, în perioada 24-30 octombrie 2017. Aproximativ 8.000 de sportivi din 107 țări, reprezentând 28 de federații și organizații, au luat parte la manifestarea organizată în Italia din „Comune di Carrara”.

În total, România a câștigat 16 medalii de aur, 6 de argint și 12 de bronz.

Sportivii care au reprezenta țara noastră sunt: Ema Stanculescu, Andrei Pana, Alexandra Brad, Marius Buriu, Răzvan Clocotilă, Eduard Csizmadia, Alex Fărîmiță, Maria și Radu Ivanof, Alexandru Ion Dumitru, Cătălin Lefter, frații Ovidiu David și Alexandru Gabriel Mari, Tepelus Bogdan, Adriana Popescu, Ștefan Onișor, Corina Ilie, Vasile Lupasc și Izabella și Ștefan Zekany. Lotul a fost completat de antrenorii: Andreea Budeanu, Vasile Lupașc, Iosif Csizmadia și Marin Mihai, dar și de arbitrii FRFK: Carmelo Ionescu – președintele Colegiului arbitrilor FRFK Freestyle Kickboxing, Corina Ilie – președinta secției “tatami” FRFK, Ionuț Bratu – președintele secției „ring” FRFK, Daniela Budeanu, Teodora Dineci, Petrișor Ilie, Gabriela Tudose și Eduard Stoleru.

Lotul României a fost sprijinit, logistic și financiar, de firmele sponsorilor nostrii: Gewiss, Mar&Pet, budoland.ro, Alsys Travel, Paradise Travel și Torotech si parinti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS