Acasa Sport-AutoSport România a ratat calificare la CM 2018

România a ratat calificare la CM 2018

scris de Z.V.
61 afisari

Naționala de fotbal a României a pierdut orice șansă de calificare la Cupa Mondială din 2018, după ce a fost învinsă de formația Muntenegrului cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Gradski Stadion din Podgorica, într-un meci din Grupa E a preliminariilor competiției.

Selecţionata României a fost învinsă de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Golul a fost marcat de Jovetic, în minutul 75, cu o lovitură cu capul.

În minutul 30, un gol marcat de muntenegreni a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid a lui Vesovic.

 

Echipa lui Daum a prestat un nou joc modest în Muntenegru şi nu mai păstrează nici şanse teoretice pentru obţinerea unui loc de baraj la Cupa Mondială.

În acest moment, „tricolorii” sunt pe locul patru în grupă, la şapte puncte de locul de baraj, cu doar două partide rămase de disputat. Presupunând că am învinge în ambele dispute, cu Kazahstan şi Danemarca, putem ajunge la 15 puncte. Drept urmare, ne e imposibil să mai depăşim pe cineva. În schimb, dacă nu ne impunem măcar în disputa contra Kazahstanului, există chiar pericolul să terminăm pe cinci, în detrimentul Armeniei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult