Acasa Sport-AutoSport România-Brazilia. Cronica meciului a fost deja publicată. ŞOC!

România-Brazilia. Cronica meciului a fost deja publicată. ŞOC!

scris de Cristian Vultureanu
6 afisari

Un ziar din România a publicat cu aproape 10 ore înainte cronica meciului de fotbal România-Brazilia, partidă amicală care urmează să aibă loc miercuri 8 iunie, începând cu ora 03,50 (ora României).Colegii de la Cronica Română au reuşit performaţa să anticipeze cu aproape 10 ore înainte de fluierul de începere al meciului amical Brazilia-România ce echipe au evoluat şi chiar au dat şi o declaraţie a lui Ronaldo, care regreta faptul că nu a putut să marcheze în poarta naţionalei României.

 Ce scrie Mama Omidă de la rubrica sport a ziarului care e mai tare ca Baba Vanga: “Pentru mine, echipa naţională a Braziliei a fost un vis minunat, pe care l-am trăit la intensi­tate maxima. A fost cel mai important tricou pe ca­re l-am purtat de-a lungul carierei. Prima re­pre­zentativă mi-a dat glorie”, a mai spus Ronaldo care îşi dorea să marcheze un gol în aceasta partidă.

Iluzioniştii de la Cronica română au avut o singură reţinere: să dea scorul meciului România-Brazilia. Curat murdar, coane Fănică! Să tot faci presă cu asemenea ziarişti. Sau poate îi rugăm să ne spună cine va fi viitorul preşedinte al României.

3 comentarii

neacsum 07-06-2011 - 21:37

Nici nu e demirare. Exista cronici sablon, pentru tipuri de meciuri.Stiti cum se face branza switzer?Se pun gaurile si se arunca branza printre ele. Asa si cronicile. Se pun datele, numele echipelor si data si locul faptei, apoi se arunca cu comentarii printre ele. Ce atata tura – vura ?

Denali 07-06-2011 - 21:48

hi,hi,hi….”Asa si cronicile.”….hmmm….eu stiu un individ deontolog ale carui : ” Asa si articolele”…sunt fabricate exact cum ai explicat dta mai sus dle Neacsu…ziaristica asta este plina de …iluzionisti (impetuosi)…

Acum ca te-ai ocupat de paiul din ochii altora , speram sa te ocupi de barna din ochiul propriu..

succes…

Vulturul cu coada de maimuta 08-06-2011 - 09:09

Ce e socant in asta? Mai socant e cum de puteti sa ii spuneti „ziar”? Sau cum de exista publicatie care sa functioneze cu un redactor si ala „sef” sau sa fie nationala cu 500 – 1000 e exemplare editate si alea pe „factura” sau sa scrii cronica unui meci de seara cand tu iti inchizi editia la orele 16-18.00?
Paradoxal, coane Fanica, nu?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult