Acasa Sport-AutoSport România-Turcia. FRF face apel la români să cumpere bilete

România-Turcia. FRF face apel la români să cumpere bilete

scris de L.M.
12 afisari

FRF a anunţat luni că, pentru meciul României cu Turcia, s-au vândut doar aproximativ 15.000 de bilete, astfel că jucătorii şi staful tehnic fac un apel către fani pentru a merge, marţi, pe Arena Naţională, să susţină prima reprezentativă.

România-Turcia. FRF face apel la români să cumpere bilete

România-Turcia. FRF face apel la români să cumpere bilete

„Din păcate, biletele pentru decisivul joc de mâine (n.r. – marţi), de la ora 21.00, pe Arena Naţională, contra Turciei, nu s-au epuizat. Dimpotrivă, până în momentul de faţă nu au fost achiziţionate decât aproximativ 15.000 de bilete, iar jucătorii şi componenţii staff-ului tehnic al echipei noastre naţionale fac un nou apel către suporterii tricolorilor, care şi-au încurajat atât de frumos favoriţii în jocul cu Ungaria, să vină la stadion, mâine (n.r. – marţi), în număr cel puţin la fel de mare. Vineri, internaţionalii români i-au simţit pe fani alături de ei şi ştiu că împreună vom putea face, pe 10 septembrie, pasul decisiv către play-off”, se arată în comunicatul postat pe frf.ro.

FRF precizează că astăzi casele de bilete ale Arenei Naţionale (Bulevardele Basarabia şi Pierre de Coubertin, precum şi strada Maior Ion Coravu) vor fi deschise între orele 11.00-19.00. Marţi, în ziua meciului, casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi cele din strada Maior Ion Coravu vor fi deschise de la ora 11.00 până la ora 19.00, iar cele din Bulevardul Basarabia între orele 11.00-17.00. În plus, în intervalul orar 11.00-19.00, bilete vor putea fi achiziţionate şi de la Recepţia Casei Fotbalului, intrarea făcându-se doar prin strada Sergent Vasile Şerbănică. Sunt disponibile bilete la toate categoriile de preţuri (20, 40, 80, 160, 400, 600 şi 800 de lei).

„Vă aşteptăm la Arena Naţională, mulţumindu-vă pentru atmosfera creată la meciul contra Ungariei şi pentru modul în care îi veţi purta pe tricolori spre victorie şi mâine seară!”, mai scrie FRF pe site-ul oficial.

România a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei, în grupa D de calificare la Cupa Mondială, meci la care au asistat 41.405. Următorul meci al naţionalei României va avea loc, marţi, de la ora 21.00, tot pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Turciei.

1 comentariu

bibi 09-09-2013 - 19:45

vin pe stadion toti turcii din Romania !! O sa-i batem ca la Calugareni !! 2-1 pt Romania !!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult