Acasa Sport-AutoSport România va întâlni Australia în al 2-lea amical din 2013

România va întâlni Australia în al 2-lea amical din 2013

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Reprezentativa de fotbal a României va întâlni în premieră echipa similară a Australiei într-o partidă ce va avea loc pe 6 februarie, de la ora 21, în Spania, la Marbella.

România va întâlni Australia în al 2-lea amical din 2013

Această partidă amicală este ultima pentru tricolorii antrenaţi de Victor Piţurcă înaintea jocurilor cu Ungaria (22 martie, pe stadionul Puskas Ferenc din Budapesta) şi Olanda (26 martie, pe Amsterdam ArenA. Australia se află pe poziţia a 36 –a în clasamentul FIFA, cu 3 locuri sub România şi va avea de disputat la rândul ei pe 26 martie un meci cu Omanul în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014 care va avea loc în Brazilia.

Pe 2 februarie, de la ora 21.45, România va întâlni, la Malaga, Polonia, în primul meci al acestui an pentru „tricolori”, ambele echipe urmând să alinieze exclusiv jucători din campionatele ţărilor respective. Delegaţia României se va deplasa în cantonamentul de la Gran Hotel Elba&Thalasso Spa din Estepona (Spania) în ziua de 27 ianuarie, urmând să revină în ţară în 7 februarie, potrivit mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult