Acasa Sport-AutoSport Rugbistul Marius Tincu a decis să se retragă din activitate

Rugbistul Marius Tincu a decis să se retragă din activitate

scris de Stefan Galai
6 afisari

Rugbistul Marius Tincu, care este căpitanul echipei naţionale de rugby a României, a decis să se retragă din activitatea competiţională la sfârşitul acestui sezon.

Marius Tincu (Foto: Agerpres)

El a decis să se retragă  din considerente medicale.

Problemele sale la genunchiul drept îl împiedică să-şi continue cariera de jucător, precizează site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby (FRR), citat de Agerpres.

”De doi ani sufăr din cauza problemelor de la genunchi. Totul s-a agravat de la ultima operaţie de acum doi ani. Singurele mele regrete sunt legate de faptul că nu am putut participa la două Cupe Mondiale, în Australia (2003) am fost accidentat, iar la cea din Ţara Galilor (1999) nu am fost convocat”, a declarat Marius Tincu.

Marius Tincu evoluează în Franţa la echipa Perpignan. El a mai jucat la U Cluj, Rouen, La Teste, Section Paloise (Pau). Marius Tincu are 51 de selecţii la echipa naţională şi a participat la Cupele Mondiale din 2007 şi 2011.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult