Acasa Sport-AutoSport S-a dat sentința în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

S-a dat sentința în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

scris de Bogdan Crețu Roman
290 Afisari

FCSB și CSA Steaua sunt departe de a fi încheiat războiul în ceea ce privește palmaresul și notorietatea în fața fanilor. Luni  a avut loc al treilea termen pentru palmaresul dintre 2003 și 2017, după ce Florin Talpan a cerut anularea acestei perioade din istoria echipei din Liga 1.
Curtea de Apel a dat  verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB.
În urma deciziei anunțate luni de la Curtea de Apel, CSA Steaua rămâne cu palmaresul din perioada 1947-1998. Intervalul 1998-2003 rămâne incert, acesta neaparținând nici celor de la CSA, nici celor de la FCSB.
Decizia poate fi atacă în decurs de 30 de zile de la comunicare.
„Admite apelul formulat de apelanta-pârâtă SC Fotbal Club FCSB (fostă Fotbal Club Steaua București). Anulează în parte sentința apelată și rejudecând: Admite excepția lipsei calității procesuale a reclamantului CSA în privința cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 și respinge cerere în consecință.
Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist Steaua București ca neîntemeiată. Menține dispozițiile sentinței referitoare la soluția în privința constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua București din 1947 și până în 1998 aparține reclamantului CSA și referitoare la soluția dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003.
Cele două părți pot depune recurs în 30 de zile de la comunicarea deciziei, care se va depune la Curtea de Apel București – Secția a III-a Civilă și pentru cauze cu minori și familie”, se arată în decizia Curții de Apel București.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult