Acasa Sport-AutoSport S-a externat: Borcea e sănătos, dar dezamăgit de Dinamo

S-a externat: Borcea e sănătos, dar dezamăgit de Dinamo

scris de Marius Bâtcă
1 afisari

Preşedintele executiv al Clubului Dinamo, Cristian Borcea a fost externat luni din spital, după ce a fost supus în urmă cu o săptămână unei intervenţii pe cord.

Cristi BorceaSeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Şerban Brădişteanu a anunţat că „timp de 6 luni de zile, Borcea nu are voie să facă eforturi fizice şi psihice.” Acest fapt înseamnă bineînţeles că preşedintele dinamovist trebuie să stea cât mai ferit de lumea fotbalului, dar şi să respecte un tratament medical şi alimentar strict, transmite Agerpres.

Cristian Borcea a precizat că va fi un pacient model, deşi sâmbătă seara a vizionat meciul pierdut de Dinamo cu Sportul Studenţesc, urmând să nu se afle în tribune la alt meci în afară de meciul din finală Cupei României, în care preşedintele dinamovist nu concepe ca echipa sa să nu ajungă. Cu toate acestea, discuţiile despre fotbal nu s-au încheiat aici, Borcea, declarând că nu se pune problema ca antrenorul Liviu Ciobotariu să fie schimbat, deşi a fost dezamăgit de ultimul joc de campionat şi că doreşte ca Dinamo să adune 7 puncte din următoarele 3 meciuri de campionat, primul dintre ele fiind o deplasare grea la campiona de anul trecut, Oţelul Galaţi.

După operaţia de săptămâna trecută, Cristian Borcea le-a recomandat „tuturor conducătorilor de club şi antrenorilor să facă un control medical anual amănunţit” şi a ţinut să mulţumească public doctorului Şerban Brădişteanu pentru intervenţie. Totodată, preşedintele executiv al Clubului Dinamo, a subliniat că nu are emoţii pentru decizia din „Dosarul transferurilor” care va fi anunţată marţi, întrucât e nevinovat. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie i-au trimis în judecată, în 2 octombrie 2008, pe Cristian Borcea, Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult