Acasa Sport-AutoSport Sandra Izbaşa şi Flavius Koczi, aur la Campionatelor europene de gimnastică

Sandra Izbaşa şi Flavius Koczi, aur la Campionatelor europene de gimnastică

scris de D.S.S.
8 afisari

sandra-izbasa-campioana europeana la sarituri

Sandra Izbasa-campioana europeana la sarituri

Sandra Izbaşa şi Flavius Koczi au luat aurul la Campionatelor europene de gimnastică de la Berlin.

Românca Sandra Izbaşa este noua campioană europeană la sărituri, prima finală feminină a concursului special pe aparate din cadrul Campionatelor europene de gimnastică de la Berlin, medalia de aur fiind cucerită după o evoluţie excepţională, notată cu o medie de 14,675.
La prima săritură, Izbaşa a primit 14,700, iar la a doua – 14,650, constanţa aducându-i primul titlu european după 7 ani pentru gimnastica feminină românească, după Monica Roşu, la Amsterdam, în 2004.

Flavius Koczi

Flavius Koczi,campion european la sol

Vicecampionul european la individual compus, românul Flavius Koczi şi-a luat sâmbătă o strălucită revanşă, cucerind primul titlu al concursului special pe aparate – solul – cu un rezultat excepţional, 15,500 puncte (notă de plecare 6,6, execuţie 8,900).
Aceasta este a 4-a medalie de aur europeană obţinută la sol de gimnaştii români, după cele 3 reuşite de Marian Drăgulescu, şi a 9-a medalie continentală cucerită de Flavius Koczi în cariera sa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult