Acasa Sport-AutoSport Șarapova, învinsă de Wozniacki la Turneul Campioanelor

Șarapova, învinsă de Wozniacki la Turneul Campioanelor

scris de Șt. C
0 afisari

Maria Șarapova, numărul doi mondial, a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki cu 7-6 (4), 6-7 (5), 6-2, marți, într-un meci din Grupa Albă a Turneului Campioanelor de la Singapore.
Wozniacki, cap de serie nr. 8 la Singapore, a învins-o neașteptat pe Șarapova, la capătul unui meci care a durat trei ore și 13 minute și în care daneza a condus în setul secund cu 5-3, dar nu a reușit să încheie meciul, având nevoie de un set suplimentar.

Maria-Sharapova--Singapore-2014Șarapova, care a comis nu mai puțin de 15 duble greșeli în acest meci, continuă să o conducă pe Wozniacki cu 5-4 la meciurile directe, dar aceasta este a doua victorie consecutivă a danezei, care s-a impus și în optimi la US Open, cu 6-4, 2-6, 6-2.

Agnieszka Radwanska (N. 6) s-a impus destul de lejer, cu 6-2, 6-3, marți, în meciul cu Petra Kvitova (Cehia/N. 3), din Grupa Albă a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Radwanska a obținut victoria după o oră și 30 de minute de joc în care și-a dominat adversara, pe care o mai învinsese o singură dată în șase confruntări precedente, la Turneul Campioanelor din 2012, cu 6-3, 6-2. De atunci, Kvitova s-a mai impus de două ori, ambele meciuri anul trecut, la Dubai (6-2, 6-4, în sferturi) și la Turneul Campioanelor. Kvitova a câștigat și un alt meci cu Radwanska la finalele WTA, în 2011, cu 7-6 (4), 6-3.

Joi se vor înfrunta învingătoarele, Wozniacki și Radwanska, și învinsele, Șarapova și Kvitova.

Miercuri vor avea loc partidele din runda a doua a Grupei Roșii, Simona Halep — Serena Williams (nu înainte de ora 11,00, ora României) și Ana Ivanovic — Eugenie Bouchard.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult