Acasa Sport-AutoSport Sarbii isi iau femeia-vraci la Mondiale

Sarbii isi iau femeia-vraci la Mondiale

scris de Ziua Veche
3 afisari

Marijana Kovacevici, o doctorita extrem de controversata pentru metodele mai putin obisnuite de a trata sportivii, va insoti echipa Serbiei la Cupa Mondiala, conform mai multor publicatii din Belgrad. „Noi jucatorii am cerut ca ea sa faca parte din echipa, insa federatia de fotbal s-a opus”, a declarat pentru Vecernje Novosti o sursa apropiata echipei nationale sarbe, citata de Mediafax.
Purtatorul de cuvant al federatiei, Aleksandar Boskovici, nu a dorit sa confirme aceasta informatie.

Marijana Kovacevici a fost in atentia presei in urma cu mai multe luni , dupa ce a ingrijit mai multi internationali accidentati, precum Fabio Aurelio si Glen Johnson, pe baza unui gel compus din placenta umana.

Fotbalistii sarbi au decis sa plateasca sederea si serviciile femeii in timpul competitiei, iar Kovacevici va locui in apropiere de hotelul unde sta echipa.

Tabloidul Press spune ca toate costurile pentru sejurul Marijanei Kovacevici in Africa de Sud vor atinge 50.000 de euro.

In ciuda reusitelor medicale care ii sunt atribuite, federata sarba a dat asigurari ca nu va coopera in niciun caz cu Marijana Kovacevic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult