Acasa Sport-AutoSport Scandal în fotbal. Timişoara ameninţă FRF cu Parchetul

Scandal în fotbal. Timişoara ameninţă FRF cu Parchetul

scris de Șt. C
3 afisari

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, că timişiorenii se vor adresa Parchetului cu plângeri penale împotriva membrilor comisiei care au decis ca gruparea de pe Bega să nu primească licenţa pentru sezonul 2011/2012.

marian_iancu_poli_timisoara„Nu e o decizie şoc, ne aşteptam şi ne-am luat măsuri. Este un abuz, aşteptăm vedem motivarea Comisiei la decizia luată după apelul făcut de Duru, după care vom merge la Parchet cu plângeri penale împotriva tuturor. O să cerem expertiză asupra asupra dosarelor tuturor, comparativ cu al nostru. O să invocăm motive importante, este un război juridic pe care îl vom duce până la capăt şi îl vom câştiga, iar ei ştiu asta. S-au încurcat unii pe alţii în interesele lor şi vor munci mult pentru a ieşi din asta. Motivarea îi va incrimina pe toţi. Erau cinci membri în Comisie, au venit doar patru, dintre care unul dormea, a pus capul pe birou şi a început să sforăie. Nu e normal să se ajungă la astfel de decizii cu oameni care dorm cu capul pe birou. S-a trezit la sfârşit, a pus o întrebare, ne-am ridicat şi am plecat”, a spus Marian Iancu la sport.ro.

Marian Iancu a adăugat că gruparea pe care o conduce se poate adresa instanţelor civile chiar dacă Viorel Duru, directorul de licenţiere al FRF, a afirmat că deciziile luate marţi sunt definitive.

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I. Această decizie a fost luată şi în cazul Universităţii Craiova, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor de fotbal, Mihai Alexandru Micu.

Vezi aici cum a izbucnit scandalul din fotbal

2 comentarii

Pribeagul 31-05-2011 - 17:45

Ce se intimpla?

Nu se respecta regulile jocului (regulamentul) sau cineva are ceva cu fotbalul din Bistrita, Timisora si Craiova? Greu de crezuut.

Bumerang 31-05-2011 - 21:32

Cum ce se intampla? Mai sunt dubii? Marshavie se intampla.
Se vor banii de la UEFA pt altii de cat Poli. Poli nu da spagi la FRF. Ce s-o mai lungim

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult