Acasa Sport-AutoSport Scandal între Dragomir şi Sandu. Vezi de ce s-au certat

Scandal între Dragomir şi Sandu. Vezi de ce s-au certat

scris de Ștefan Constantinescu
1 afisari

Scandal între Dragomir şi Sandu. Vezi de ce s-au certat

La ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF a izbucnit un scandal

între preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir şi şeful FRF Mircea Sandu.

Scandalul dintre cei doi a pornit de la câteva propuneri făcute de Florian Walter, patronul lui „U” Cluj, pe seama prevederilor din manualul de licenţiere, susţinute din umbră de Dumitru Dragomir, dar şi de alţi finanţatori din Liga I, speriaţi că nu vor mai primi drept de joc în sezonul viitor, scrie ProSport. Adică, datoriile la stat să nu mai fie luate în calcul la evaluarea criteriului financiar pentru acordarea licenţei, iar modificarea să aibă efecte imediat. Dar numai la Liga I!

Mircea Sandu s-a încruntat imediat cum s-a trecut la aceste subiect. Pentru el e mai important ce zice UEFA, decât cluburile din Liga I„, povesteşte unul dintre membrii Comitetului Executiv.  Acesta a dezvăluit şi dialogul care a încins atmosfera:

Florian Walter: Cluburile care intră în insolvenţă să primească totuşi licenţa, să nu mai fie criteriu de licenţiere! Dumitru Dragomir: Da, domnule! Susţinem ideea. Mircea Sandu (nervos): Noi avem nişte reguli clare de la UEFA. Criterii de licenţiere pe care trebuie să le aplicăm. Dumitru Dragomir (ţipând): Toate cluburile mari din Europa au datorii! Noi suntem mai catolici decât Papa! Mircea Sandu (tăios, către Mitică): „Ce vrei, bă? Nu-ţi convine, nu te mai înscrie în Europa, fă-ţi tu un regulament!”.

Dragomir a propus să se treacă la vot, iar propunerile au trecut, însă cu două amendamente: nu vor fi scutite de plata datoriilor la stat echipele care vor juca în cupele europene, iar pentru celelalte, acordul final să fie dat de UEFA.

8 comentarii

milosul 04-03-2012 - 13:33

Cat de nesimtit trebuie sa fi!!! Sa nu ai nici un rezultat si sa stai ca o vita in aceste functii!!!

digital 04-03-2012 - 13:41

băi,țărane,”fi” ,se scrie cu doi ”i”…adică măi,boule se zice:”Cat de nesimtit trebuie sa fii!!”…care ești,nesimțit!

milosul 04-03-2012 - 14:32

Am vrut sa fiu milos cu tine, dar fara folos!!! Vad ca la gramatica limbii romane esti la fel de bun ca si la limba engleza. Ba da, prost mai esti!!!!…..verbul este: a fi . Numai incapul tau de idiot se spune: a fii…..ha ha ha ha……..!!!!!!!!!

suspiciosu' 04-03-2012 - 14:42

digital = javra ordinara??? un basist autentic!!!!! un idivid plin de prostie…………….

urbos 04-03-2012 - 14:53

Dar pana la urma pe ce subiect va certati ca tampitii p-aici? De la ce v-ati luat?

Corect e cu doi „i”.

digital 04-03-2012 - 14:58

…normal că e așa ,dor boii care amestecă engleza de baltă cu româna pot fi milogii bălții!!!

digital 04-03-2012 - 19:08

kk-t-ule,mai citește ți despre gramatică…
– La conjunctivul prezent se modifică: să fiu, să fie, să fim etc. Astfel la persoana a doua singular se scrie să fii: primul i este din rădăcina verbului (fi) la fel ca la celelalte persoane, iar al doilea i e terminaţia specifică pentru persoana a doua singular

curiosu' 04-03-2012 - 15:33

pt toata lumea: Se folosește fii doar la imperativ afirmativ (fii cuminte) și la conjunctiv afirmativ sau negativ (să fii punctual / să nu fii trist). În toate celelalte situații, se folosește fi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult