Acasa Sport-AutoSport Scandal la Oţelul Galaţi pe banii de la UEFA

Scandal la Oţelul Galaţi pe banii de la UEFA

scris de Ștefan Constantinescu
2 afisari

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, că este falsă informaţia potrivit căreia ar fi plecat de la club în urma unei furtunoase şedinţe a consiliului de administraţie, dar a precizat că şi-a luat concediu cu de la el putere.

Otelul este noua campioana a Romaniei

Otelu, campioana a Romaniei

,,E falsă vestea. Cu de la mine putere mi-am luat concediu…Sunt directorul general al clubului Oţelul, dar în concediu. Având în vedere că nu mi-am luat concediu de mult timp mi-am luat concediu cât consider eu. Stau în concediu cât vreau eu’, a declarat, marţi noaptea, pentru Agerpres, Marius Stan.

Stan a mai spus că plecarea lui în concediu este un bun prilej pentru testarea calităţilor de manager sportiv ale preşedintelui consiliului de administraţie (CA), Ionel Borş, manager în cadrul ArcelorMittal Galaţi. ”Vreau să-i testez calităţile manageriale ale lui Borş. Vreau să se afirme şi într-un domeniu nou pentru că acolo şi-a demonstrat deja calităţile… Să vadă şi el ce înseamnă presiunea la fotbal. A ştiut doar ce înseamnă a primi. Cei din consiliul de administraţie nu au decât de comentat, de contestat şi asta numai de când suntem campioni. Până acum nu au avut nicio treabă. Nu ne-au întrebat niciodată dacă avem bani de masă şi nu au fost puţine dăţile când nu am avut bani de masă… Preşedintele CA-ului vrea să mă duc la combinat, să-i duc referate, să-i duc necesarul, adică un fel de Grigore care vine la împărăţie şi împăratul spune că acum nu am timp să semnez. Am avut clinciuri grele cu acţionarii, care au înviat aşa deodată… Scopul lor este să pună mâna pe ,,chiftele’, asta este. Şi am pus acolo să specifice că am intrat în concediu înainte de a veni banii de la UEFA ca să nu mai fie discuţii. Apropos, de cei care au grijă de banii noştri şi că fură Marius Stan din banii de la UEFA. Las omul (Ionel Borş-n.r.) să văd cum gestionează… Prima tranşă din banii de la UEFA ar trebui să vină undeva prin octombrie. Sunt destui, adică lejer bugetul nostru pe un an. Dar ţinând cont că din acei bani trebuie să se dea prima la jucători se înjumătăţeşte. Prima de obiectiv şi aia nu are cum să n-o dea pentru că ar rămâne fără echipă şi fără antrenor’, a afirmat Marius Stan.

Oficialul gălăţean a infirmat şi faptul că i-ar fi fost retras dreptul de semnătură. El a precizat că deşi mai este doar o săptămână până la meciul cu Benfica Lisabona din Liga Campionilor, contractul cu Naţional Arena nu a fost semnat, sarcina revenindu-i lui Ionel Borş.

Consiliul de administraţie al Clubului de Fotbal Oţelul Galaţi îşi reafirmă sprijinul faţă de conducerea executivă a clubului şi faţă de directorul general Marius Stan, se arată într-o declaraţie de presă transmisă Agerpres, miercuri, de preşedintele consiliului de administraţie, Ionel Borş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult