Acasa Sport-AutoSport Scandalul corupţiei de la FIFA ia amploare

Scandalul corupţiei de la FIFA ia amploare

scris de Șt. C
12 afisari

O nouă dezvăluire în cazul de corupţie de la FIFA: Qatar-ul şi-ar fi cumpărat dreptul de găzduire a Cupei Mondiale la fotbal din 2022.

scandal_coruptie_fifaCriza prin care trece FIFA, organismul de conducere a fotbalului mondial, s-a adâncit după ce secretarul general a confirmat că a trimis un mesaj privat pe e-mail în care sugera că Qatar-ul a cumpărat dreptul de găzduire a Cupei Mondiale din 2022.

Jerome Valcke a recunoscut că mesajul este autentic, dar a afirmat că textul este citat selectiv, informează Rador.

Mesajul a fost publicat de vicepreşedintele FIFA, Jack Warner, care a fost suspendat duminică. Potrivit corespondentului BBC, Jack Warner a primit mesajul pe e-mail de la Jerome Valcke. Mesajul include o referire la faptul că Mohamed Bin Hammam a cumpărat susţinerea Qatar-ului în campania reuşită pentru găzduirea Cupei Mondiale. Bin Hammam a încercat să respingă afirmaţiile, afirmând că ar trebui întrebate cele 13 persoane care au votat în favoarea Qatar-ului.

1 comentariu

Liviu 31-05-2011 - 10:49

Mare scofala … S-a corcit de tot toata lumea asta ! Se minte la greu la toate nivelele … S-au ales peste tot cei mai smecheri si mai mincinosi. Lumea vrea sa moara intr-o dulce minciuna …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult