Acasa Sport-AutoSport Se anunţă arestarea lui Dumitru Dragomir

Se anunţă arestarea lui Dumitru Dragomir

scris de Șt. C
5 afisari

DNA s-a autosesizat şi vrea să facă lumină în cazul „Şpagă pentru titlu” în fotbal. Preşedintele CCA, Vasile Avram, a fost deja audiat miercuri de către DNA, iar Gigi Becali a confirmat că a primit citaţie însă spune că nu va da nicio declaraţie împotriva nimănui.

Dumitru Dragomir anunta ca LPF isi face televiziune

Dumitru Dragomir anunta ca LPF isi face televiziune

Mai mult Becali mai aruncă o bombă: spune că acesată acţiune este supectă şi va avea ca final arestarea lui Dumitru Dragomir.

„Părerea mea este că această acţiune a fost concentrată împotriva lui nea Mitică. Eu vă asigur şi pe voi, şi pe Dragomir, că nu spun nimic. E posibil să fie alţii care îi vor răul, e ceva aranjat. Mie mi-a spus Mititelu, la meciul de la Braşov, când am jucat cu Dinamo finala Cupei, că Dragomir va fi arestat. Aşa e, m-au sunat cei de la DNA https://www.ziuaveche.ro/sport-auto/sport/de-ce-e-fotbalul-romanesc-demn-de-dna-41376.html, am crezut că este un escroc. Eu mă duc când vreau acolo şi dacă vreau nici nu mă duc. Mi-au trimis şi citaţie de martor. Ei să ştie foarte bine că mă cheamă degeaba pentru că nici unui procuror, în viaţa mea, nu-i voi da vreo declaraţie. Să îmi taie şi capul, eu nu dau declaraţii împortiva oamenilor. Eu sunt Gigi Becali, mă duc când vreau eu şi le spun să nu mă mai cheme în viaţa lor acolo. Să îmi taie capul pe buturugă, eu tot nu le zic pentru că mă trag din familia Becali. Să se întâmple lucruri necurate, să fie tot fotbalul în corupţie şi tot nu le zic nimic. Am responsabilitate ca europarlamentar să fac legi, nu să le spun la procurori. Responsabilitatea mea este ca om, în faţa lui Dumnezeu, şi apoi ca europarlamentar”, a declarat Gigi Becali la GSP TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult