Acasa Sport-AutoSport Serena Williams este chemată în competițiile de wrestling: Aș ucide să o am aici

Serena Williams este chemată în competițiile de wrestling: Aș ucide să o am aici

scris de Misu Andrei
108 Afisari

Serena Williams este chemată în competițiile profesioniste de wrestling, în cea mai importantă promoție din lume, WWE, scrie Mediafax.

 

Stephanie McMahon, fiica celui mai puternic om din industrie, consideră că tenismena din SUA ar putea face față cu brio cerințelor din acest sport, după câteva luni de antrenamente. Serena Williams a impresionat cu un filmuleț distribuit pe site-urile de socializare, în care a luat câteva lecții de box de la unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, Mike Tyson. ”Aș ucide ca să o am pe Serena Williams aici, dar sunt și alți atleți incredibili, care pot ajunge în WWE. Toți cei cu personalități puternice sunt aici.” , a spus Stephanie McMahon pentru BT Sport.

Serena Williams, în vârstă de 38 de ani, este cea mai titrată tenismenă. A câștigat peste 70 de trofee în circuitul WTA, dintre care 23 de Mare Șlem. În întreaga carieră, doar din competițiile la care a luat startul, Serena a câștigat peste 90 de milioane de dolari.

Tenismena din SUA se află la finalul sezonului 2019 pe locul 10 în ierarhia WTA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult