Acasa Sport-AutoSport Sferturi Europa League – Manşa retur

Sferturi Europa League – Manşa retur

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Cele patru semifinaliste care se vor bate pentru cele două locuri din finala Europa League de la Bucureşti se vor decide joi, 5 aprilie, de la ora 22.

După ce în manşa tur a sferturilor Europa League s-a produs o singură victorie la mai mult de 1 gol, manşa retur prezintă toate premizele necesare pentru patru partide care să ţină fanii fotbalului cu sufletul la gură până la finalul meciurilor. Diferenţa cea mai mare a fost înregistrată chiar în cea mai aşteptată partidă a sferturilor, cea dintre Athletic Bilbao şi Schalke 04 (vezi meciul retur aici), echipa spaniolă câştigând cu 4-2 şi dovedind că victoriile cu Manchester United nu a fost o simplă întâmplare.

Toate celelate partide, Metalist Harkov – Sporting Lisabona, Valencia –  AZ Alkmaar şi Hannover 96 – Atletico Madrid, pornesc de la scorul de 2 la 1 pentru oaspeţi, gazdele manşei retur având nevoie doar de o victorie cu scorul de 1-0 pentru a ajunge în careul de aşi a Europa League. În semifinale, câştigătoare dublei dintre Valencia şi Az Alkmaar va întâlni învingătoare dintre Atletico Madrid şi Hannover 96, iar echipa care va merge mai departe dintre Sporting Lisabona şi Metalist Harkov va întâlni pe Athletic Bilbao sau Schalke 04.

Deşi Valencia a pierdut în meciul tur cu echipa olandeză AZ Alkmaar există o posibilitate foarte ridicată ca toate cele patru echipe din semifinalele Europa League să provină din Peninsula Iberică. Acest lucru va însemna că şi cea de-a treia ediţie a Europa League să fie câştigată de o echipă din peninsulă, după victoriile spanilolilor de la Atletico Madrid şi lusitanilor de la FC Porto. Finala Europa League se va desfăşura la Bucureşti pe 9 mai, pe noul stadion “Naţional Arena”.

1 comentariu

laurentiuiii 06-04-2012 - 12:30

Vor veni multi turisti iar HOTELURILE, HOSTELURILE, PENSIUNILE, MOTELURILE VOR FII AGLOMERATE. Sa se promoveze si ele pe BOOKING, HOTELS, VENERE si pe alte siteuri pentru a castiga bani.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult