Acasa Sport-AutoSport Silvio Berlusconi nu vrea sǎ vȃndǎ AC Milan

Silvio Berlusconi nu vrea sǎ vȃndǎ AC Milan

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a ținut să asigure că nu intenționează să renunțe la clubul de fotbal AC Milan, dezmințind cǎ s-ar afla în căutarea unui cumpărător.

Silvio Berlusconi nu se gȃndește sǎ vȃndǎ AC Milan (foto: acmilan-macedonia.com)

„Vreau să-i asigur pe suporteri că nu intenționez să vând clubul AC Milan„, a declarat „Il Cavaliere”, cu ocazia prezentării unei cărți („Il sangue di Abele”/”Sângele lui Abel”), ȋn seara de joi, 6 martie, la sala Zuccari a palatului Giustiniani din Roma. AC Milan ocupă locul 6 în topul mondial al cluburilor, cu o valoare estimată de 945 milioane dolari, potrivit clasamentului stabilit de revista Forbes, însă Berlusconi promite că nu va renunța la „bijuteria” sa, potrivit Agerpres.

În cursul acestei săptămâni au circulat zvonuri referitoare la vânzarea grupării „rossonera”, agenția economică americană Bloomberg dezvăluind că Fininvest, societatea controlată de Berlusconi, ar fi însărcinat firma de consultanță Lazard să testeze piața pentru a evalua posibila vânzare a clubului. De menționat că Lazard a fost implicată anul trecut în vânzarea de către Massimo Moratti a echipei Inter Milano către miliardarul indonezian Erick Thohir.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult