Acasa Sport-AutoSport Simona Halep a abandonat în finala turneului WTA de la Toronto

Simona Halep a abandonat în finala turneului WTA de la Toronto

scris de Z.V.
9 afisari

Simona Halep, numărul 3 mondial, a pierdut turneului WTA de la Toronto (Canada), împotriva elvețiencei Belinda Bencic, abandonând în setul decisiv, la scorul de 7-6 (7/5), 6-7 (4/7), 3-0 în favoarea adversarei sale, după ce a acuzat probleme de sănătate.

Halep - Belinda Bencic

Halep – Belinda Bencic

Halep (23 ani), a doua favorită a competiției canadiene, a primit un cec de 227.640 dolari și 585 de puncte WTA pentru accederea în finală, în timp ce câștigătoarea trofeului a fost recompensată cu 456.000 dolari și 900 de puncte WTA.

Simona Halep a disputat cu această ocazie a patra sa finală din acest an în circuitul profesionist feminin, după cele de la Shenzhen (China), Dubai (Emiratele Arabe Unite) și Indian Wells (SUA), pe care le-a câștigat.

Belinda Bencic (18 ani), numărul 20 mondial, care a reușit să o elimine în semifinale pe principala favorită, americanca Serena Williams, a cucerit duminică al doilea său titlu WTA, după cel obținut în luna iunie la Eastbourne (Anglia).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult