Acasa Sport-AutoSport Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Indian Wells (video integral)

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Indian Wells (video integral)

scris de Z.V.
8 afisari

Simona Halep, numărul trei mondial, a câștigat turneul WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, duminică, după ce a învins-o într-o finală foarte disputată pe sârboaica Jelena Jankovic, cu 2-6, 7-5, 6-4.

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Indian Wells (video integral)

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Indian Wells

GAME, SET, MECI ȘI TURNEU! Halep ne-a făcut mândri și fericiți încă o dată! „Sparge” serviciul lui Jankovic la 0 și simte gustul dulce al triumfului la Indian Wells. La 0-30, Jankovic comite o dublă greșeală și Simona nu greșește. Două ore și jumătate a durat finala! Scor final, 2-6, 7-5, 6-4 pentru a treia jucătoare a lumii. Cea mai mare victorie a carierei pentru constănțeanca în vârstă de 23 de ani.

5-4 Halep, break Jankovic. Simona a irosit un moment bun, deși a condus cu 30-15. Două mingi prea lungi păstrează suspansul. Dar sârboaica are presiunea pe umeri, pentru că servește pentru a rămâne în joc.

5-3 Halep, cu BREAK! Românca se distanțează decisiv pe tabelă și va servi pentru câștigarea trofeului! Ce meci! Jankovic nu mai reușește să facă puncte pe propriul serviciu și pierde la 15.

4-3 Halep! Serviciu bun, la 40! Simona și-a crescut nivelul de joc, Jelena a rămas pe loc. Cert este că Halep rezistă bine în schimburile lungi, nu poate fi surprinsă, iar victoria e la două game-uri distanță. Un break ar fi URIAȘ!

3-3, BREAK HALEP! Simona se agață de adversara sa, care nu reușește să distanțeze pe tabelă. Halep urmează la serviciu

3-2 Jankovic, tot cu break. Simona nu joacă rău, dar comite uneori erori impardonabile atunci când joacă din baza terenului. Din nou, la 30-40, lovitura sa moale se oprește în fileu. Halep discută cu Victor Ioniță.

2-2 Halep, BREAK! Din nou Simona se concentrează bine pe serviciul advers. La avantaj, cele două jucătoare au avut un scurt dialog cu arbitrul de scaun, iar pauza i-a prins bine Simonei. Cel mai frumos punct l-a reușit când a ajuns la o scurtă a Jelenei și a executat-o în cros, cu o minge care a căzut pe linie!

2-1 Jankovic, break la 30. Trebuia să vină și momentul unei căderi, după 20 de minute de aur ale Simonei. Să sperăm că va putea dejuca din nou serviciul advers.

1-1. Ambele jucătoare și-au fructificat serviciul fără prea mari probleme. Halep rămâne în față totuși, pentru că a servit prima.

7-5, SET HALEP! Uluitor! Simona revine în meci deși a fost la un pas să arunce prosopul! Break la 30 cu un joc perfect și finala de la Indian Wells se va decide în set decisiv.

6-5 Halep! În sfârșit, un serviciu de care Simona a profitat! Halep a condus cu 40-15 și ajunge în cele din urmă în avantaj

5-5, BREAK HALEP! După cel mai încins schimb al partidei, Simona face game-ul la 30 și forțează prelungirile în set. Din păcate, însă, serviciul său nu funcționează grozav

5-4 Jankovic, break. Din nou, Simona irosește un moment bun și Jankovic va servi pentru meci, după smash-ul decisiv de la 40-30

4-4 Halep, BREAK! Game teribil de important, pe care Jankovic a fost la un pas să-l câștige. A avut avantaj, dar Simona a returnat bine și a reușit în cele din urmă două puncte la rând

3-4 Jankovic, rebreak. Simona nu profită de momentul bun și este din nou în urma adversarei. Game pierdut la 15, cu un lung de linie ratat, care a ieșit în afara terenului

3-3, BREAK HALEP! Simona revine în meci cu un game jucat foarte bine, în care a anticipat serviciul adversarei.

3-2 Jankovic. Halep prinde puțin curaj și mai face un game. La 40-30 a intrat bine în teren și a finalizat cu o dreaptă bună, pe care Jankovic o returnează în fileu. Diferență de un break.

3-1 Jankovic. Sârboaica încheie game-ul cu un as, după ce Halep a avut 30-0 pe serviciul advers, dar a început iar să greșească.

2-1 Jankovic, cu break. Simona nu se regăsește și mai cedează un game pe propriul serviciu, după jocul agresiv al Jelenei.

1-1. Jankovic egalează cu un game la 0, arătând că este 100% concentrată în acest start de set.

1-0 Halep. Simona reușește să conducă în acest set doi, cu un serviciu făcut la 40.

6-2, SET JANKOVIC. 30 de minute de tenis pe care Halep trebuie să le uite rapid pentru a avea o șansă în această finală. Sârboaica servește fără prea mari emoții și își adjudecă primul set, profitând de erorile neforțate ale Simonei. Statistica, nefavorabilă româncei.

5-2 Jankovic, din nou break. Simona greșește mult. Din nou a avut avantaj, dar combinația ei cu lovituri în lung de linie nu funcționează mereu. Acum, la 40-40, a trimis de două ori afară din poziții favorabile. Jelena va servi pentru primul set al finalei.

3-2 Jankovic, cu un nou break, apoi 4-2. Deși a condus cu 40-0, Halep a pierdut controlul game-ului și a cedat în cele din urmă. Apoi, pe serviciul sârboaicei, Simona a condus cu 40-15, dar Jelena a revenit și a avut avantaj, moment în care Halep a aruncat o dreaptă în out.

2-2. Game alb al lui Jankovic. Ultimul punct, la 40-0, o dreaptă ratată de Halep din interiorul terenului, trimisă direct în fileu. În tribune se află și fostul mare jucător de tenis Ion Țiriac.

2-1 Halep. Simona își face serviciul la 15, după 30-0. Un lob ratat al lui Jankovic îi oferă desprinderea și meciul reintră pe făgașul dorit de noi.

1-1! BREAK! Halep egalează situația după un game adjudecat la 40. Simona are o replică bună după startul lansat al Jelenei.

1-0 Jankovic. Primul game durează 15 minute! Halep a salvat deja patru mingi de break, dar în cele din urmă Jankovic a reușit game-ul până la urmă. Conduce sârboaica, după un start greu al Simonei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS