Acasa Sport-AutoSport Simona Halep a decis în legătură cu Olimpiada de la Rio

Simona Halep a decis în legătură cu Olimpiada de la Rio

scris de Z.V.
12 afisari

Simona Halep, locul 5 WTA, a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, într-un mesaj postat, vineri, pe pagina personală de Facebook.

simona halep olimpiada rio„Regret să vă anunţ că am decis că nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este îngrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care îl poate implica virusul Zika. După numeroase discuţii cu medici şi familia, am ajuns la concluzia că riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportivă şi pentru sănătatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importantă pentru mine, nu pot risca să nu îmi pot clădi una proprie, după încheirea carierei în tenis. Ştiu că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment foarte important şi regret cu adevărat circumstanţele. Sper ca şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi românii să respecte decizia mea. Le urez succes tuturor participanţilor, în special delegaţiei noastre”, a scris Halep într-un mesaj postat în română şi engleză.

Ea a precizat că va continua să joace şi să reprezinte „cu mândrie România” la cât mai multe turnee, aşa cum o face şi la BRD Bucharest Open.

Jocurile Olimpice de la Rio vor avea loc în perioada 5-21 august.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult