Acasa Sport-AutoSport Simona Halep a pierdut meciul cu Garbine Muguruza în semifinalele Australian Open 2020

Simona Halep a pierdut meciul cu Garbine Muguruza în semifinalele Australian Open 2020

scris de Misu Andrei
74 afisari

Simona Halep a fost eliminată de Garbine Muguruza, scor 7-6 (10-8), 7-5, după un meci tensionat, care s-a jucat în condiții groaznice. La Melbourne au fost 40 de grade la ora meciului, unul care a durat două ore. Final de meci! Simona Halep nu a reușit să ducă partida în decisiv, fiind învinsă de Garbine Muguruza și în al doilea set cu 7-5.

WTA Washington. Simona Halep - Mariana Duque Marino

 

După ce şi-au împărţit mai multe servicii, Garbine Muguruza a obţinut primul break în faţa Simonei Halep, la scorul de 3-3 la game-uri. Jucătoarea română a revenit, reuşind un break, la scorul de 4-5. Primul set a ajuns în tie-break, unde Garbine Muguruza s-a impus cu 10-8.

Setul secund a început bine pentru Simona Halep. Românca a reușit un break în fața lui Muguruza, la scorul de 1-1 la game-uri. Jucătoarea din Spania a revenit, reușind la rândul său un break, dar egalitatea nu a durat mult, Muguruza având din nou un serviciu pierdut. După ce și-au împărțit mai multe game-uri, Halep a avut și ea un serviciu pierdut, la scorul de 5-4 la game-uri. La scorul de 6-5, Muguruza a mai reușit un break, impunându-se după aproximativ două ore și 5 minute.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult