Acasa Sport-AutoSport Simona Halep: Acest an a început excelent. Mă simt mult mai puternică

Simona Halep: Acest an a început excelent. Mă simt mult mai puternică

scris de Misu Andrei
55 afisari

Simona Halep, locul 3 WTA, spune că se simte mult mai puternică decât în trecut. Declarația a fost făcută la Melbourne, după ce Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open.„Vă mulțumesc pentru astăzi, pentru fiecare zi. E o plăcere să joc aici, în Australia, și să pot practica cel mai bun tenis al meu. M-am simțit foarte bine azi pe teren, am fost puternică pe picioare. Știam cum să joc contra ei, am fost concentrată și îmi place foarte mult să joc aici, la Melbourne. Am simțit că mă pot concentra pe ceea ce am de făcut în fiecare zi. Acest an a început excelent și mă simt mult mai puternică decât în trecut”, a spus Halep, imediat după victoria cu Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1.

Sportiva a vorbit și despre impactul pe care îl are antrenorul Darren Cahill asupra carierei sale, dar și despre finala dramatică de la Australian Open 2018, când a cedat contra danezei Caroline Wozniacki.

„Darren este o persoană foarte importantă de când l-am cunoscut. A lucrat mult la atitudinea mea, la jocul meu, iar azi sunt o persoană mai bună, în primul rând, și abia apoi o jucătoarea mai bună. Îi mulțumesc pentru tot. E o persoană minunată, mă înțelege, iar asta face totul mai bun. Am și amintiri plăcute din 2018, când am ajuns în finală. Acel meci m-a ajutat să câștig cele două turnee de Mare Șlem pe care le am deja. Poate voi merge spre al treilea, dar vreau să mă concentrez pe următorul meci. Vreau să dau tot ce am mai bun și poate voi repeta performanța”, a mai spus Halep.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult