Acasa Sport-AutoSport Simona Halep – Agnieska Radwanska, scor 6-7, 1-6 (video)

Simona Halep – Agnieska Radwanska, scor 6-7, 1-6 (video)

scris de Z.V.
13 afisari

Simona Halep, principala favorită a Turneului Campioanelor, a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, în 7-6 (5), 6-1, miercuri, în ultimul său meci din Grupa Roșie, și a fost eliminată din competiție.
6-7, 1-6, BREAK, SET şi MECI Radwanska! – Simona Halep părăseşte Turneul Campioanelor, unde anul trecut a jucat finala, după ce a pierdut în două seturi în faţa polonezei Agnieszka Radwanska. Românca a încheiat meciul în genunchi, pierzându-şi din nou serviciul la 0. Poloneza se poate califica în semifinale, în cazul în care Maria Sharapova se va impune în două seturi în meciul cu Flavia Pennetta.
6-7, 1-5, game Radwanska – Aga îşi face din nou serviciul şi este la un singur game de victorie. Simona pare deja resemnată.

6-7, 1-4, BREAK Radwanska! – Simona este de nerecunosut. Poloneza domină autoritar meciul şi se desprinde aproape decisiv, după un nou break făcut fără probleme. Românca dă semne de oboseală şi nu reuşeşte să închidă în favoarea ei nici punctele care par uşoare.
6-7, 1-3, game Radwanska – Poloneza continuă să fie la conducerea jocului şi îşi consolidează avantajul break-ului din game-ul precedent.

6-7, 1-2, BREAK RADWANSKA! – Simona nu-şi revine după ce a pierdut dramatic primul set şi îşi cedează serviciul practic fără luptă. Poloneza este dezlănţuită şi reuşeşte să facă break-ul la 0.
Pentru Simona Halep (24 de ani) meciul cu Agnieszka Radwanska, programat joi, 29 octombrie, ora 09:00, nu va reprezenta doar hopul dinaintea penultimului act de la Singapore, ci și posibilul bilet pentru a încheia anul 2015 pe locul 2 WTA.

Halep - Agnieszka Radwanska

Halep – Agnieszka Radwanska

6-7, 1-1, game Radwanska – Poloneza egalează în setul doi şi pare să controleze jocul cu autoritate, galvanizată de câştigarea primului set.

6-7, 1-0, game Halep – Românca reuşeşte să-şi facă serviciul cu emoţii, după ce a salvat şi o minge de break.

6-7, SET Radwanska! – Poloneza reuşeşte să câştige tie-break-ul primului set cu 7-5, după ce Simona a condus cu 5-1. Radwanska a făcut punctul decisiv după cel mai spectaculos schimb al meciului. Prin pierderea primului set, Halep ratează şi şansa de a-şi asigura calificarea în semifinale indiferent de rezultatul partidei dintre Maria Sharapova şi Flavia Pennetta.
6-6, game Halep – Simona trimite primul set în tie-break, nu fără emoţii însă. Românca a condus cu 40-0, dar a pierdut următoarele două puncte, înainte de a închide game-ul în urma unei mingi trimise în fileu de Radwanska.

5-6, game Radwanska – Aga reuşeşte din nou să salveze trei mingi de break, fiind agresivă şi ofensivă în momentele decisive, şi îşi face serviciul. Presiunea se mută din nou pe umerii Simonei, care a ratat nu mai puţin de opt şanse de break în primul set.

5-5, game Halep – Simona a anulat cele două mingi de set de care a beneficiat Radwanska şi a egalat a 5, după ce a câştihat patru puncte la rând.

4-5, game Radwanska – Un game foarte lung şi extrem de spectaculos, în care Simona a ratat nu mai puţin de trei mingi de break, înainte ca poloneza să se impună la a treia şansă de a închide game-ul pe care a avut-o. Presiunea este acum pe Halep, care este obligată să-şi câştige serviul pentru a rămâne în primul set.

4-4, game Halep – Simona întrerupe seria bună a adversarei sale şi îşi face serviciul, după ce a revenit de la 15-30.

4-3, game Radwanska – Aga trece pentru prima oară la conducere în acest meci. Poloneza a ieşit dintr-un moment aparent dificil, la 30-30, câştigând spectaculos ultimele două puncte.
3-2, game Radwanska – A fost rândul polonezei să comită o dublă greşeală, iar Simona a revenit de la 40-15 pentru Radwanska şi a beneficiat de două şanse de break. Românca le-a ratat pe ambele, a doua fiind anulată de adversara sa cu un as.
3-1, game Halep – Deşi a comis prima dublă greşeală a meciului, principala favorită de la Singapore a făcut un alt game solid, pe care l-a câştigat fără probleme.
2-0, game Halep – Simona îşi face serviciul fără probleme şi îşi consolidează avantajul break-ului din startul partidei. Românca pare mai conectată la meci şi controlează ostilităţile până acum.

1-0, BREAK Halep! – Început perfect pentru Simona, care a revenit de la 30-0 şi a câştigat pe serviciul polonezei, la chiar prima minge de break de care a beneficiat.
UPDATE 09:15 – A început meciul. Radwanska a servit prima.

UPDATE 09:10 – Cele două jucătoare au intrat pe teren şi sunt la încălzire.

Actuala ediție a Turneului Campioanelor este extrem de disputată, pentru că oricare dintre jucătoarele aflate în cele două grupe, Albă și Roșie, poate ajunge în semifinale.

Pentru Simona Halep (24 de ani) meciul cu Agnieszka Radwanska, programat joi, 29 octombrie, ora 09:00, nu va reprezenta doar hopul dinaintea penultimului act de la Singapore, ci și posibilul bilet pentru a încheia anul 2015 pe locul 2 WTA.

Programul zilei de joi

Ora 09:00
Simona Halep – Agnieska Radwanska

Ora 13:30
Maria Sharapova – Flavia Pennetta

Sportiva noastră a trecut deja peste eșecul cu Maria Sharapova și este acum focusată pe meciul cu poloneza. Va fi a noua întâlnire dintre cele două jucătoare de tenis, care, până acum, și-au împărțit în mod egal victoriile. În 2015, a avut loc un singur duel între Halep și Radwanska, în sferturile turneului de la Toronto, atunci când Simona a pierdut la zero primul set, însă a revenit incredibil și a câștigat.

”Nu mă gândesc că este un meci decisiv, sau că va fi un meci uşor sau dificil. Vreau doar să joc, am mai întâlnit-o, ştiu că aleargă foarte bine şi returnează multe mingi. Va fi un duel fizic, dar trebuie să fiu agresivă şi să joc cum am făcut-o şi anul trecut contra ei, tot aici”, a spus Halep, înaintea întâlnirii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult