Acasa Sport-AutoSport Simona Halep – Anastasia Pavliucenkova, scor 7-6 (3), 6-2 (video)

Simona Halep – Anastasia Pavliucenkova, scor 7-6 (3), 6-2 (video)

scris de Z.V.
10 afisari

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Cincinnati, după ce a învins-o în două seturi pe Anastasia Pavliucenkova, scor 7-6 (3), 6-2.

Partida a durat o oră şi 41 de minute şi la capătul ei Halep a obţinut a doua prezenţă la rând în semifinalele unui turneu WTA, după ce săptămâna trecută ea a atins aceeaşi fază la Toronto.

În următorul meci, Halep va evolua, duminică, după ora 03.30, împotriva jucătoarei sârbe Jelena Jankovici, locul 25 WTA, care a trecut, în sferturi, de Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, locul 41 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2.

Calificarea în penultimul act al Western&Southern Open este recompensată cu un premiu de 120.500 de dolari şi cu 350 de puncte WTA.

Prin accederea în penultimul act, Simona Halep a obţinut cea mai bună performanţă la Western&Southern Open. În cazul în care va ajunge în finală la Cincinnati, Halep va reveni pe locul 2 WTA, depăşind-o pe rusoiaca Maria Şarapova.

Locul 2 în clasamentul WTA de săptămâna viitoare este important la stabilirea capilor de serie pentru ultimul Grand Slam al anului, US Open, competiţie care va începe la 31 august. A doua favorită va avea certitudinea că nu o va întâlni înaintea finalei pe americanca Serena Williams.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Cincinnati, după ce a învins-o în trei seturi pe Andrea Petkovici, scor 4-6, 6-4, 6-2.

Simona Halep - Andrea Petkovic

Simona Halep – Andrea Petkovic

În faza următoare, Halep va juca sâmbătă, nu înainte de ora 3:30, cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 34 WTA, care a beneficiat de abandonul Victoriei Azarenka, la scorul de 1-6, 3-0.

Simona Halep conduce cu 4-0 în întâlnirile directe cu Pavliucenkova, dar ultima lor partidă a avut loc la finalul sezonului 2013.

Pentru accederea în sferturi, Halep va primi un premiu de 57.380 de dolari şi 190 de puncte WTA.

Simona Halep şi-a egalat performanţa de anul trecut, calificarea în sferturile de finală. În cazul în care va ajunge în finală la Cincinnati, sportiva noastra va reveni pe locul 2 WTA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult