Acasa Sport-AutoSport Simona Halep, despre momentul retragerii: „Să vă spun cinstit…”

Simona Halep, despre momentul retragerii: „Să vă spun cinstit…”

scris de Misu Andrei
100 afisari

Simona Halep e în optimi la Australian Open, după victoria în două seturi cu Yulia Putintseva (6-1, 6-4). La conferința de presă de la final, sportiva noastră a fost întrebată despre momentul retragerii, în contextul în care Wozniacki a spus „adio” tenisului, după eliminarea de la Melbourne.

„Să vă spun cinstit, am vorbit cu fratele meu ieri despre asta. Nu m-am gândit încă, probabil o voi face la fel ca ea (n.r. – Wozniacki), să anunţ că e ultimul turneu şi apoi mă retrag. Nu pot să spun că este ultimul an, pentru că eu îmi schimb destul de des părerea şi nu e bine.

Probabil că o să anunţ înaintea unui turneu şi apoi voi fi OUT din lumea asta”, a declarat Halep.

Simona Halep – Elise Mertens, în optimi la Australian Open
Campioana noastră o va întâlni în optimi la Australian Open pe Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA), sportivă pe care a învins-o de două ori în cele 3 partide disputate.

Simona Halep s-a mai întâlnit de 3 ori cu Elise Mertens. Sportiva din Constanța a câștigat două partide: 6-1, 6-2, în sferturi la Roland Garros şi 6-0, 6-3, în optimi la Madrid, ambele în 2018.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult