Acasa Sport-AutoSport Simona Halep în finala Turneului Campioanelor (video)

Simona Halep în finala Turneului Campioanelor (video)

scris de Ziua Veche
6 afisari

Simona Halep a câștigat in doua seturi, cu 6-2, 6-2, cu poloneza Agnieszka Radwanska, sâmbătă, în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, dotat cu premii totale de 6,5 milioane dolari.

 Halep joaca finala cu  Serena Williams

Halep joaca finala cuSerena Williams

Simona Halep (4 WTA) s-a calificat sâmbătă în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska (6 WTA), şi o va întâlni în ultimul act pe americanca Serena Williams, liderul clasamentului mondial.
Simona Halep, 23 de ani, le-a învins în Grupa Roşie pe Eugenie Bouchard (Canada), locul 5 WTA, scor 6-2, 6-3, şi pe Williams, scor 6-0, 6-2. Românca a pierdut, vineri, ultima partidă, scor 6-7 (7), 6-3, 3-6, cu Ana Ivanovici, locul 7 WTA, dar a încheiat prima grupa.

Halep şi-a asigurat prin calificarea în semifinale un premiu de 426.000 de dolari şi 530 de puncte WTA. Pentru ca a ajuns în finală, va primi 971.000 de dolari, iar dacă va câştiga turneul, 2,047 milioane de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult