Acasa Sport-AutoSport Simona Halep, înnobilată cu titlul de Maestru al Sportului

Simona Halep, înnobilată cu titlul de Maestru al Sportului

scris de C.S.
3 afisari

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 7 mondial (WTA), a primit carnetul de maestru emerit al sportului și Trofeul național pentru sport din partea ministrului Tineretului și Sportului, Nicolae Bănicioiu.

Simona Halep, înnobilată cu titlul de Maestru al Sportului.

”E o mare sportivă a României, care dincolo de faptul că a dovedit de ce este în stare, aduce atât de multă bucurie României și prestigiu sportului românesc. Sunt foarte mândru de ceea ce a realizat Simona, suntem cu toții mândri. Cred că poate fi și este un model extraordinar pentru orice tânăr care vrea să devină un membru de seamă al societății în care trăim cu toții și pentru un stil de viață sănătos și frumos. Noi vrem să-i arătăm doar respectul și admirația pe care i-o purtăm”, a declarat Bănicioiu.

Simona Halep s-a arătat impresionată de titlul primit. „Cred că este cea mai mare realizare din viaţa unui sportiv să primească un asemenea premiu de la ţara lui. Mă bucur că fac parte din această ţară”, a spus jucătoarea.

Simona Halep, câștigătoare a 7 turnee WTA, ultimul la Doha pe 16 februarie, a spus că va juca mereu pentru România și va încerca să aducă bucurie românilor.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din România care mă susțin întotdeauna. La Doha a fost un turneu deosebit pentru mine, pentru că au fost mulți români în tribune și m-au susținut foarte mult. Mă bucur că pot să aduc bucurii românilor, acestei țări, să aduc realizări, niște titluri foarte importante. Mă bucur că fac asta pentru sport, pentru tenis mai ales, care este foarte frumos. Mulțumesc tuturor și sper că mă veți susține și în continuare, chiar dacă vor fi niște momente mai grele sau mai bune”, a spus Halep.

Simona a precizat că are doar o inflamație la tendonul drept al lui Ahile și va reveni în circuitul WTA la Indian Wells, care începe pe 5 martie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult