Acasa Sport-AutoSport Simona Halep îşi concediază antrenorii prin SMS

Simona Halep îşi concediază antrenorii prin SMS

scris de A.B.
2 afisari

Simona Halep este acuzată de foștii sau actualii săi colaboratori că recurge, în mod sistematic, la un gest controversat: își concediază antrenorii prin SMS.

Simona Halep îşi concediază antrenorii prin SMS.

Simona Halep îşi concediază antrenorii prin SMS.

Sportiva a anunţat oficial că la finalul acestui an încheie colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care s-a pregătit din luna februarie. În acest sezon, Halep a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a fost finalistă la Madrid, la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor, semifinalistă la Indian Wells şi Wimbledon şi a ocupat timp de opt săptămâni locul 2 WTA.

„Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun şi frumos. Îi mulţumesc şi îi doresc succes în continuare”, a anunţat Halep, pe contul ei de Facebook.

„Am lucrat numai cu români, până în februarie când am colaborat cu Wim, a fost un an foarte bun, m-a ajutat foarte mult, îi doresc să urce ca antrenor, să câştige turnee. Eu i-am dat mesaj, i-am mulţumit, el nu mi-a dat înapoi. Eu vreau ca atunci când ne întâlnim la turnee, să vorbim, să fim aşa cum am fost, să rămânem prieteni”, a declarat Halep la Pro TV.

Numărul 3 mondial şi-a exprimat dorinţa de a lucra cu un antrenor român: „Străinii au altă metalitate şi eu vreau să am pe cineva care e la fel ca mine”.

Se pare că şi belgianul nu este singurul antrenor care a fost concediat prin SMS. Ziarul Ring scrie astăzi că doi dintre foştii antrenori ai Simonei, Andrei Mlendea şi Adrian Marcu, au primit mesaje de adio tot prin SMS. Mlendea relatează un episod care a avut loc anul trecut la turneul de la New Heaven, turneu câştigat de Halep.

„Modul în care m-a anunţat m-a mâhnit. Nu mă aşteptam să procedeze în felul acesta. În dimineaţa finalei, am primit un SMS prin care mă informa că, din acel moment, domnul Marcu este antrenorul ei. Eram la două camere de ea. Aşa a procedat! M-a informat că Marcu va veni în America. I-am mai fost sparring la Beijing şi aşa s-a încheiat colaborarea. Totul s-a făcut cu buna-ştiinţă a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dânsa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal. Nu de ieri, de azi”, a declarat Andrei Mlendea.

Sursa citată mai scrie că şi următorul antrenor al lui Halep, Adrian Marcu, a fost concediat tot prin intermediul unui SMS.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult