Acasa Sport-AutoSport Simona Halep a jucat semifinala de la Indian Wells. Vezi meciul aici (video)

Simona Halep a jucat semifinala de la Indian Wells. Vezi meciul aici (video)

scris de C.S.
8 afisari

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, s-a oprit în semifinalele turneului de la Indian Wells, fiind învinsă de Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, în două seturi.
Simona Halep joacă în semifinalele de la Indian Wells cu Agnieszka Radwanska. Meciul va fi transmis în direct la Dolce Sport 1 şi Dolce Sport HD, în noaptea de vineri spre sâmbătă, începând cu ora 03.30.

Simona Halep joacă în semifinalele de la Indian Wells.

Halep se află pentru prima oară în semifinalele unui turneu de categoria WTA Premier, nivel care urmează imediat după cele de Mare Şlem. Românca de 22 de ani, a şasea favorită la Indian Wells, a trecut în sferturi de Casey Dellacqua (Australia), cu 6-2, 6-2.

”A fost mai bine decât în ultimele meciuri. M-am simţit bine pe teren, m-am mişcat bine, nu am simţit presiune şi am fost mai relaxată decât la meciul anterior”, a declarat Halep după meciul cu Dellacqua, citată de site-ul WTA.

”Încerc să fiu agresivă şi să joc mingea, iar acest lucru mi-a reuşit mai bine faţă de zilele trecute”, a explicat Halep, subliniind că meciurile anterioare au fost foarte importante. ”Am spus înainte că în sferturi voi putea să mă bucur de tenis şi să dau tot ce pot, şi chiar asta am făcut”, a precizat Halep în legătură cu presiunea de la acest turneu.

”Nu mă gândesc acum la câştigarea turneului. Am şansa mea şi voi încerca, dar va fi foarte dificil în turul următor, aşa că trebuie să încerc să dau tot ce pot”, a indicat Simona Halep.

Pentru Radwanska (25 ani), numărul trei mondial şi a doua favorită la Indian Wells, aceasta va fi a treia semifinală în acest an, după ce le-a pierdut pe primele două, la Australian Open şi la Doha, ultima oară chiar în faţa Simonei Halep, care s-a impus cu 7-5, 6-2, iar apoi a câştigat turneul din capitala Qatarului.

VEZI AICI inregistrarea MECIULUI dintre Simona Halep si  Agnieszka Radwanska

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult