Acasa Sport-AutoSport Simona Halep, primul succes după 3 luni și jumătate

Simona Halep, primul succes după 3 luni și jumătate

scris de Misu Andrei
191 Afisari

Tenismena Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Cincinnati. Marți, ea a învins-o pe poloneza Magda Linette. Cele două sportive s-au mai întâlnit în 2019, în turul II la Roland Garros, iar Halep s-a impus atunci în trei seturi, potrivit Mediafax.

Simona Halep, aflată pe locul 13 în clasamentul mondial a învins-o pe Magda Linette, locul 44 WTA în primul tur al turneului de tenis pe suprafață dură de la Cincinnati, SUA.

Românca revine după o accidentare și a învins-o pe poloneza în vârstă de 29 de ani în trei sferturi: 6-4, 3-6, 6-1. Meciul a fost întrerupt zeci de minute din cauza ploii.

Săptămâna trecută, la turneul de la Montreal, în primul meci după accidentare, Halep a fost învinsă de americanca Danielle Rose Collins, locul 28 mondial. Tot din cauza accidentării, Simona Halep nu a participat la turneul din cadrul Jocurilor Olimpice din Japonia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult