Acasa Sport-AutoSport Simona Halep – Sara Errani, în semifinale la Toronto (video)

Simona Halep – Sara Errani, în semifinale la Toronto (video)

scris de Z.V.
7 afisari

Simona Halep o va avea ca adversară în semifinalele turneului de la Toronto pe italianca Sara Errani, cap de serie numărul 15, care a reuşit să o învingă în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, pe ucraineanca Lesia Tsurenko, jucătoare venită din calificări.

Simona Halep - Sara Errani, în semifinale la Toronto

Simona Halep – Sara Errani, în semifinale la Toronto

Halep a învins-o în sferturi, cu 0-6, 6-3, 6-1, pe poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce Errani a trecut cu 6-4, 6-4 de ucraineanca Lesia Țurenko.

Simona Halep, care speră să dispute a patra sa finală din 2015 în circuitul WTA, după cele de la Shenzhen, Dubai și Indian Wells, a mai întâlnit-o pe Errani în trei rânduri până în prezent. Italianca a câștigat primul lor duel, disputat în 2013 la Miami, însă Halep s-a impus în următoarele două, care au avut loc la Dubai (2014) și Stuttgart (2015), ambele în faza sferturilor de finală.

Rezultate înregistrate vineri la Toronto (sferturi de finală):
Serena Williams (SUA/N.1) — Roberta Vinci (Italia) 6-4, 6-3
Belinda Bencic (Elveția) — Ana Ivanovic (Serbia/N.5) 6-4, 6-2
Sara Errani (Italia/N.15) — Lesia Țurenko (Ucraina) 6-4, 6-4
Simona Halep (România/N.2) — Agnieszka Radwanska (Polonia/N.6) 0-6, 6-3, 6-1.
„La început nu-mi puteam mişca picioarele. M-am simţit foarte obosită iar ea (Radwanska) a jucat extraordinar. Nu am putut face nimic”, a explicat Halep. „Am rămas însă concentrată asupra a ceea ce aveam de făcut şi am luptat până la capăt. Am ştiut că trebuie să-mi schimb tactica şi să ţin mingea cât mai mult în teren. Fanii au continuat să mă susţină chiar şi când am fost condusă cu 5-0, iar acest lucru m-a ajutat să lupt”, a adăugat Halep.

Accederea în penultimul act îi asigură reprezentantei ţării noastre un cec în valoare de 111.940 dolari şi 350 de puncte WTA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult