Acasa Sport-AutoSport Serena Williams – Simona Halep, scor 6-3, 7-6 (video)

Serena Williams – Simona Halep, scor 6-3, 7-6 (video)

scris de Z.V.
54 afisari

Serena Williams, a câștigat duminică seara turneul WTA Premier de la Cincinnati, al 69-lea din carieră, dispunând în finală de românca Simona Halep, cu 6-3, 7-6 (5), după 1 oră și 38 de minute de joc.

Simona Halep (3 WTA) joaca finala de la Cincinnati impotriva liderului WTA, Serena Williams, de la ora 22:00.
Simona Halep a ajuns in finala dupa ce a trecut de Jelena Jankovic in semifinale, 6-1, 6-2. Serena Williams va juca finala dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina, 6-4, 6-3.

Simona Halep - Serena Williams, finala Cincinnati

Simona Halep – Serena Williams, finala Cincinnati

Pentru Halep, aceasta este a 19-a finală din carieră, a doua consecutivă. Scorul partidelor dintre Halep şi Williams este de 5-1 în favoarea americancei. Ele s-au întâlnit ultima dată în martie, în semifinalele turneului de la Miami, când Williams a câştigat cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5.

În octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, Simona Halep a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus Williams. Prima dată au evoluat una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, toate pentru americancă.

Vestea excelentă pentru Simona Halep este că de săptămâna viitoare revine pe locul 2 WTA, indiferent ce va face în finala de azi.

Locul 2 în clasamentul WTA este important la stabilirea capilor de serie pentru ultimul Grand Slam al anului, US Open, competiţie care va începe la 31 august. A doua favorită va avea certitudinea că nu o va întâlni înaintea finalei pe Serena Williams.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult