Acasa Sport-AutoSport Simona Halep – Serena Williams, 3-6, 0-6, în finala Turneului Campioanelor

Simona Halep – Serena Williams, 3-6, 0-6, în finala Turneului Campioanelor

scris de Ziua Veche
45 afisari

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminică, finala Turneului Campioanelor, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, după un meci care a durat o oră şi nouă minute

Simona Halep dispută astăzi, de la ora 13:00, finala Turneului Campioanelor de la Singapore, contra Serenei Williams lidera circuitului WTA, cel mai important meci al carierei.

Simona Halep - Serena Williams în finala turneului Campionelor

Simona Halep – Serena Williams în finala turneului Campionelor

Simona Halep s-a referit și la finala pe care o va disputa duminică împotriva americancei Serena Williams, pe care a învins-o în faza grupelor cu 6-0, 6-2: „Mâine este o zi nouă, un meci nou. O să vedem ce se va întâmpla, eu sunt pregătită pentru orice. Știu că Serena va fi mai concentrată mâine”.

Simona Halep este a treia româncă din istorie care participă la această competiție, dar prima care ajunge într-o finală: Virginia Ruzici, actualul manager al Simonei Halep, a evoluat în acest turneu în 1977 şi 1978, fiind eliminată în ultimul tur, iar Irina Spârlea a jucat la Turneul Campioanelor în 1996 (eliminată în primul tur), 1997 și 1998, când a fost învinsă în semifinale Jana Novotna, respectiv Martina Hingis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult