Acasa Sport-AutoSport Simona Halep vs. Belinda Bencic, în finala la Toronto (live video)

Simona Halep vs. Belinda Bencic, în finala la Toronto (live video)

scris de Z.V.
52 afisari

Simona Halep, a doua favorită a turneului WTA de la Toronto, s-a calificat în finala acestei competiții, dotată cu premii în valoare de 2.377.305, învingând-o cu 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani, cap de serie numărul 15, într-o partidă din penultimul act, disputată sâmbătă.

Simona Halep vs. Belinda Bencic, în finala la Toronto

Simona Halep vs. Belinda Bencic, în finala la Toronto

Simona Halep are șanse sporite pentru a câștiga turneul de la Toronto, dotat cu premii în valoare de peste 2 milioane de dolari. Numărul 1 mondial, Serena Williams, a fost eliminată suprinzător în semifinale de tânăra elvețiancă Belinda Bencic.
Halep s-a impus după oră și 35 minute de joc în fața lui Errani, iar calificarea în finală îi asigură un cec de 227.640 dolari și 585 de puncte WTA.

Simona Halep aflată pe locul 3 în ierarhia mondială, urmează să dispute, astfel, a patra sa finală în circuitul WTA de la începutul acestui an, după cele câștigate la turneele Shenzhen (China), Dubai (Emiratele Arabe Unite) și Indian Wells (SUA), toate pe suprafață dură, ca și cel de la Toronto.
În vârstă de numai 18 ani, Belinda Bencic a pierdut primul set în fața Serenei Williams cu 3 la 6, pentru ca apoi să le câștige pe următoarele două cu 7-5, respectiv 6-4. Este doar a doua oară când Serena Williams, 33 de ani, pierde un meci în acest an din cele 45 disputate.
„Nu-mi vine să cred!”, a declarat Bencic la finalul partidei, vizibil emoționată în momentul în care le-a mulțumit părinților în interviul de după meci. „Primul set a fost prea rapid pentru mine, dar apoi m-am adaptat destul de bine la joc în cel de-al doilea”, a explicat ea victoria neașteptată obținută în fața favoritei turneului. „Vă puteți imagina cât de fericită sunt?” a scris apoi sportiva pe pagina de Facebook.
Simona Halep (23 de ani, 3 WTA) o întâlnește pe Belinda Bencic (18 ani, 20 WTA), în finala turneului de la Toronto, video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult