Acasa Sport-AutoSport Sistemul cu cinci arbitri va fi introdus si in Liga Campionilor

Sistemul cu cinci arbitri va fi introdus si in Liga Campionilor

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

Comitetul Executiv al UEFA a decis, joi, sa extinda la Liga Campionilor si Campionatul European din 2012 (inclusiv preliminarii) arbitrajul in cinci, sistem experimentat pana in prezent in Liga Europa, informeaza Mediafax.

 

„Comitetul Executiv a decis sa foloseasca acest sistem in Liga Campionilor, Liga Europa si Campionatul European. In ceea ce priveste Liga Campionilor, sistemul va fi folosit de la meciurile de baraj pana in finala. In Liga Europa, va fi ca in sezonul trecut, din faza grupelor. La Euro 2012, sistemul va fi folosit incepand din preliminarii, din luna august, si in faza finala”, a declarat secretarul general al forului, Gianni Infantino.

 

Arbitrajul in cinci, cu un central, doi asistenti la tuse si inca doi in spatele portilor, va fi folosit si la Supercupa Europei, dintre Internazionale Milano si Atletico Madrid, meci ce se va disputa in data de 27 august.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult